FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica: "M-am întîlnit cu Elton în mare secret, la o benzinărie"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 iunie 2010 00:00

Managerul Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a explicat astăzi pe blogul personal cum a decurs prima întîlnire cu brazilianul Elton, înainte ca fotbalistul să ajungă la Steaua.

"Ma intalnesc insa cu Elton. In mare secret, la o benzinarie. E rusinos, sta doar cu capul in pamant. Ii explic despre ce e vorba. Pare incantat, incepe sa zambeasca. Chimie exista, asta era cel mai important. Din pacate, omul care decide nu apare. Trebuie sa plec din Brazilia. Echipa e in Cipru. Ce vom face, nu stiu. Dica, operat, va lipsi tot returul. Cu Elton, nu prea sunt sanse. Plec la Larnaka. Pe avion, ma uit la un DVD, Elton, melhores momentes. E senzational, abia astept sa i-l arat lui Oli, sa vad ce zice."

Vezi materialul integral pe mmstoica.ro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
maxfzr
maxfzr  •  09 Iunie 2010, 14:20

meme tot unu din cei mai buni conducatori ramane..chiar daca a fost cazul cu bricheta! Respectele unui rapidist pentru mm

badeadorian
badeadorian  •  09 Iunie 2010, 12:51

La aceasi benzinarie la care s-au intalnit arbitrii de tusa cu Deaconu cand au pus la cale magaria cu obiectele aruncate din tribuna ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close