FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB, 29 OCTOMBRIE, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

MM Stoica, mesaj pentru un jucător de la CSU Craiova » Managerul stelist le-a cerut scuze oltenilor: "Asta am crezut"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 12:32

Mihai Stoica a vorbit despre meciul celor de la FCSB cu CSU Craiova, de duminică, și a lăudat-o pe adversara steliștilor.

Managerul sportiv al celor de la FCSB, a avut un mesaj pentru Alexandru Băluță, mijlocașul celor de la CSU Craiova, și a spus că formația din Craiova este un adversar foarte periculos.

"Vreau să spun și eu ceva. Băluță se arăta nemulțumit că noi nu considerăm meciul unul important. Nu știu cine de la Steaua a spus asta. Eu știu doar că pentru noi este cel mai important meci din această parte a sezonului. Da, ne dorim să ne consolidăm poziția de lider în grupa din Europa League, dar la momentul actual, cel mai important e meciul cu Craiova. 

Vreau să cer scuze celor de la Universitatea Craiova pentru că am crezut la începutul sezonului că ne luptăm la campionat doar cu CFR Cluj. La momentul actual cred că Universitatea Craiova practică, în afara noastră, cel mai bun, spectaculos și eficient fotbal din Liga 1", a spus Mihai Stoica la conferința de presă.

 " Cred că e mai bine pentru Craiova că meciul se va juca la Severin, chiar dacă acolo tradiția e de partea noastră" Mihai Stoica

CSU Craiova - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:45, în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
983732924972315
Soos Vilmos  •  28 Octombrie 2017, 16:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bigd
bigd  •  28 Octombrie 2017, 15:14
Postat de Emil Nae pe 28 Octombrie 2017, 14:01

khal------- fi fericit ca doi PUSCARIASI care au intrat la puscarie pentru INFRACTIUNI prevazute de codul penal nu de neocomunism sau comunism sau ce mai vrei tu. AU INCERCAT SA NE fure CA DOI borfasi PE NOI prin NEDECLARAREA SUMELOR DE TRANSFER REALE SAU PRUN PREMIERE CARATA CU GEANTA NU DEPUSI IN BANCA NU STAT NU TAXE NIMIC DOAR PRIN hotii SPECIFICE UNOR borfasi DE FERENTARI. Asa ca las-o jos cu lozincile cu vrajeli neocomuniste, sau cum vrei tu. Afla de la mine ca in CAPITALISM asa ceva este pedepsit dur.Asa ca nu stii ce vrei Sustine in continuare o echipa a unor PUSCARIASI nimeni nu te opreste dar sincer ar trebui sa-ti fie rusine de cine te reprezinta.

"Fi fericit" ca nu mai esti la scoala Nae, ca ar fi trebuit sa vii si in august !

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  28 Octombrie 2017, 14:57

112 meme

Vezi toate comentariile (11)
Comentează