FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Cum l-a anunțat MM Stoica pe Becali de noua „perlă” a lui FCSB: „Ai un jucător din altă categorie aici”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 ianuarie 2022 22:55 / Actualizat joi, 13 ianuarie 2022 23:29

Octavian Popescu (19 ani) este una dintre vedetele celor de la FCSB, aceștia sperând să obțină mulți bani în viitor pentru transferul acestuia. Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a dezvăluit cum l-a anunțat pe patronul Gigi Becali că mijlocașul este un fotbalist de mare valoare.

Totul se petrecea anul trecut, în timpul cantonamentului de iarnă din Turcia al roș-albaștrilor. Gigi Becali l-a sunat pe MM pentru a întreba cum se descurcă jucătorii pe care spera să ia mulți bani, Dennis Man, Florinel Coman și Olimpiu Moruțan.

Edi Iordănescu, la ora adevărului: „Gigi Becali mi-a făcut o nedreptate. Eu aveam două variante”
FCSB
Edi Iordănescu, la ora adevărului: „Gigi Becali mi-a făcut o nedreptate. Eu aveam două variante”

Atunci, managerul i-a atras atenția asupra lui Octavian Popescu, jucător abia promovat la prima echipă, în meciurile din toamnă.

Mihai Stoica: „El e altceva, strălucește”

„Nu am avut jucător cu calităţile lui la nicio echipă la care am fost. Uite, eram în Turcia anul trecut pe vremea asta, la Cupa Corendon, şi m-a sunat Gigi în timpul unui antrenament. I-am spus «Gigi, Coman şi Man sunt bine, Moruţan e bine, dar ai un jucător din altă categorie aici, Octavian Popescu». 

Nu se discută, nu se compară. Ştiu ce au fost Coman şi Man la 18 ani, nu există termen de comparaţie, la toate echipele pe care le-am avut nu există termen de comparaţie şi îi zic «El e altceva, străluceşte». 

Iar Marius Ianuli, zice «Mamă, cum ai dat-o pe asta. Poţi să-l compari cu Man şi cu Coman? «Poate tu nu-l poţi compara». Asta e meseria mea şi cred că văd. Sunt oameni care văd chestii. Poţi să mai vezi şi ţepe, e adevărat”, a declarat Mihai Stoica la TV Telekom Sport.

Becali, convins că va da lovitura cu Octavian Popescu: „Vom face un transfer spectaculos!”

După ce a obținut 11 milioane din transferul lui Dennis Man la Parma, Gigi Becali e convins că va obține o sumă și mai mare în schimbul nestematei Octavian Popescu.

Vom face un transfer spectaculos. Îl avem pe Ianis Stoica, dar Tavi Popescu e ceva de excepție. Se va transfera pe mulți bani, dar nu acum. Până atunci, îmi acopăr picioarele să nu-mi înghețe degetele”, a spus Becali, pentru Pro X. 

Octavian Popescu, într-un top al celor mai buni tineri jucători

Octavian Popescu (19 ani) și-a multiplicat de aproape 6 ori valoarea de piață în ultimul an și a ajuns pe poziția 149 în ierarhia celor mai bine cotați fotbaliști născuți în 2002.

FCSB are în curte un adevărat diamant. Numele lui: Octavian Po8pescu. După ce în a doua jumătate a anului 2020 a debutat și a dat primele semne că se naște un mare fotbalist, 2021 a mers pe același trend: randament bun, urme lăsate pe tabelă, debut în naționala de tineret și, automat, urcarea rapidă în valoare.

În momentul de față, după ultimele update-uri, site-ul specializat în cotația jucătorilor, transfermarkt, îl plasează pe puștiul FCSB-ului la 1,9 milioane de euro. Ceea ce înseamnă pătrunderea între primii 150 cei mai bine văzuți jucători care sunt născuți în 2002.

Cum l-a anunțat MM Stoica pe Becali de noua „perlă” a lui FCSB: „Ai un jucător din altă categorie aici”
Octavian Popescu // foto: Cristi Preda - GSP

Progresul bifat de Popescu pe parcursul anului trecut e unul remarcabil. În ianuarie 2021 era văzut ca făcând numai 350.000 de euro. În prezent, cota e de aproape 6 ori mai mare, în ciuda faptului că n-a câștigat vreun trofeu și nici n-a avut apariții în grupele competițiilor europene.

Octavian Popescu e cel mai talentat fotbalist pe care l-am avut eu la o echipă de când sunt în conducerea unui club de fotbal, de nu mai puțin de 30 de ani. 

- Mihai Stoica, manager general FCSB

Citește și alte știri despre FCSB:

VIDEO Florin Tănase, show la antrenamentul celor de la FCSB » Execuție în stilul lui Quaresma

Probleme pentru un jucător de la FCSB: „S-a operat în decembrie”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
observator_federal
observator_federal  •  14 Ianuarie 2022, 10:34

E clar, vor începe să publice de acum înainte doar poze cu Tavi țipând, transfigurat de reușită, în plin efort ... cam cum devenise ”poză standard” cu Dennis Man, una (poate vă aduceți aminte) în care fecesebistul era surprins încordat ca un arc și țipând cu gura deschisă la maxim, de ai fi zis că e un fotbalist aprig, temperamental, animal de pradă nu altceva. ( ...Cine ar fi crezut că își va transforma frizura și odată cu ea și filozofia de viață, evoluția lui spre un soi de FlowerPower hippiot, în terenul de joc și în afara lui).

joepanait
joepanait  •  14 Ianuarie 2022, 10:21

Este subnutrit si nu il duce capul deloc. Ca sa fii mare fotbalist iti trebuie si inteligenta, care lipseste cu desavarsire la aceasta "perla"!

1185386784824804
Robert Dumitru  •  14 Ianuarie 2022, 10:21

Face 20 ani anul asta dar nu a impresionat pana acum decat prin simulari-nici cifre nu are cu toate ca a jucat mereu ,nu are fata de atacant ,alti jucatori la varsta lui au cifre mai bune ,inclusiv ianis stoica,care a jucat mult mai putin

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close