FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, reacție amuzantă după ce a aflat că CFR Cluj cere depunctarea FCSB-ului: "Artificii dăm în decembrie" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 22:49

Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a comentat gestul celor de la CFR Cluj, care l-au pârât la Comisia de Disciplină pe Gigi Becali pentru declarații xenofobe.

Oficialul FCSB nu ia în serios cele întâmplate și a tratat cu ironie această acțiune. Întrebat de reporteri despre subiect, MM a contrat: "Dacă îmi spuneţi că CFR cere depunctarea, înseamnă că nu e o întrebare serioasă. Cred că e o glumă. Ce depunctare? Am folosit vreun jucător pe fals, nu ne-am prezentat la meciuri sau ce? Vremea artificiilor a trecut. Noi prin decembrie, pe la final, dăm cu artificii, nu acum", a spus MM Stoica la TVR.

Citește și:

ULTIMA ORĂ // CFR cere depunctarea FCSB-ului! Motivele reale din spatele deciziei lui Becali de a se retrage + Reacție dură

Gigi Becali, amenințări după ce CFR Cluj a cerut depunctarea FCSB-ului: "Vor fi 3 milioane de oameni în stradă"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
ludasmatyi
ludasmatyi  •  20 Aprilie 2018, 15:15
Postat de omidiu pe 20 Aprilie 2018, 11:17

Mateias gascarul, te depunctam pe tine pentru incercarea nereusita de a vorbi limba romana.

Poate vorbesc mult mai multe limbi ca intreaga ta familie !!!Putem incerca de la spaniola prin engleza,germana pana la maghiara,care poate iti place cel mai mult !!!

ludasmatyi
ludasmatyi  •  20 Aprilie 2018, 15:12

Guralivul finantator,care pe langa vorbele lui necontrolate, jigneste suburban si nesimtit prin atacuri xenofob-rasiste in sport ar trebui indepartat din fotbal.In sec.21 nu se permite sa jignesti o natiune straina,un sef de guvern,o minoritate din tara si o echipa datorita pozitiei geografice !!! Domnule Becali sa nu va retrageti,si asa doar vorbiti aiurea,ci meritati sa fiti exclus pe viata din sport !!! Nu stiu cum se impaca biserica cu ura fata de om,fata de oricare popor ??? Poate renuntati si la biserica....

omidiu
omidiu  •  20 Aprilie 2018, 11:17
Postat de ludasmatyi pe 20 Aprilie 2018, 10:52

Doar pentru *** al puscariasului arogant si cinic se putea depuncte pe fcsb !!

Mateias gascarul, te depunctam pe tine pentru incercarea nereusita de a vorbi limba romana.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close