FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-0

MM Stoica reacționează după scandalul cu Săpunaru: "Nu am vrut să-l elimine pe Morais! Sunt mâhnit!"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 08:36

În finalul meciului Steaua - Astra, 1-0, Cristi Săpunaru a sărit să se bată cu Mihai Stoica, totul generând un scandal între jucători.

Directorul sportiv al Stelei susține că el a încercat să împiedice eliminarea lui Junior Morais și spune că nu a dorit un scandal între cele două echipe.

"S-a strâns tensiune mare. Sunt mâhnit. Am auzit comentarii cum că aş fi provocat. Nu am făcut decât să încerc să aplanez un conflict care nu avea niciun sens. Asta am făcut toată cariera mea când au mai fost probleme de genul ăsta. Nu pot lăsa un jucător, indiferent dacă este un adversar, să ia cartonaş roşu. Nu este normal.

Decizia luată de Marius Avram ne-a avantajat. Nu aveam cum să provoc eu un scandal, protejând arbitrul de rezervă împotriva jucătorilor foarte supăraţi. Nu am făcut nimic altceva decât să aplanez. Se poate ajunge la Comisii, dar eu am proba video. Nu am făcut nimic altceva decât să fiu un scut uman.

Am o relaţie bazată pe respect cu absolut toţi jucătorii din România, indiferent de echipele la care joacă acum. Am o relaţie bazată pe respect şi cu Săpunaru şi cu Niculae şi cu Alibec. Nu am făcut altceva decât să le spun să se liniştească pentru că nu are niciun sens să fie suspendaţi", a spus MM Stoica la DigiSport.

Citește și: Cristi Săpunaru a sărit să-l bată pe Mihai Stoica! "S-a dorit acest scandal. I-am zis lui MM după aceea"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  12 Septembrie 2016, 16:35
Postat de sbfc pe 12 Septembrie 2016, 16:17

observatorule ai creier de gaina

STRAINEZULE , TE-AI BATUT TU CU BETIVUL CA SA-I CUNOSTI FORTA FIZICA ? VA TREZITI VORBIND SINGURI !

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  12 Septembrie 2016, 16:32

Ma mir ca nu se sesizeaza nimeni in privinta ***. Nu ar trebuii lasat sa intre nici pe stadion dar decum sa stea pe banca de rezerve.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zorro5
zorro5  •  12 Septembrie 2016, 16:26

Sapunaru a fost si este un jucator foarte bun, dar extrem de frustrat si violent ; daca vroia sa se bata, trebuia sa-l provoace dupa meci pe Tamas si va asigur ca saracutul Sapunel era accidentat o luna! MM-ul pacifistul,...intre ghilimele, sa ne povesteasca cum i-a dat un pumn unui suporter stelist de la Sectorul Zero din Stadionul Ghencea !!! ; Si Sapunaru si MM sint oameni agresivi si de scandal,..asta-i adevarul !!! ; si asta va spune un stelist infocat,...suporter din 1962,..de la 7 ani,...si care din 1990 locuieste in strainatate!!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează