FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica rîdea de ei, Laurenţiu Reghecampf îi vede egali » Ce a spus antrenorul Stelei despre Rapid

Duelurile dintre Steaua și Rapid au fost încinse în ultimii ani
Duelurile dintre Steaua și Rapid au fost încinse în ultimii ani

Articol de - Publicat luni, 24 martie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 martie 2014 00:09

Antrenorul Stelei compară Rapidul cu Steaua, spunînd despre clubul din Grant că e "un club la fel de important precum cel din Ghencea".

Laurenţiu Reghecampf a povestit cum a ajuns să o pregătească pe Steaua. "Nu am vorbit cu Gigi Becali înainte de a semna. Cel care a insistat ca eu să vin a fost domnul Teia Sponte. Cînd am fost sunat de roş-albaştri, eram deja în tratative avansate cu un alt club din România, la fel de important ca şi Steaua", a spus Reghe la sport.ro.

În mai 2012, Reghecampf a negociat cu Copos şi aproape semnase contractul cu alb-vişiniii, urmînd să preia echipa după ce Răzvan Lucescu ar fi plecat în ţările arabe. Totuşi, steliştii au reuşit să li-l fure pe Reghe rapidiştilor.

În timp ce Reghecampf vorbeşte laudativ la adresa Rapidului, de-a lungul timpului, managerul general i-a ironizat de fiecare dată cînd a avut ocazia pe giuleşteni.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
braveheartro
braveheartro  •  03 Aprilie 2014, 23:29

Acum pe cine mai ironizează Miţa Biciclista? Pe colegul din patul de sus? Când iese de acolo o să aibă rozeta cât gura de metrou :)))

cainerau1953
cainerau1953  •  24 Martie 2014, 15:48

Eu sper sa se aprobe planul pe 28 martie, avem nevoie de Rapid in liga 1, o echipa adevarata cu o istorie frumoasa si suporterii pe masura, Hai Rapid in liga 1, sa facem spectacole !!! m-am saturat de Sageti,Chiajneni, Viitori si Coroane !!!

dash.berlin
dash.berlin  •  24 Martie 2014, 14:18
Postat de sprinjeanul pe 24 Martie 2014, 13:52

pentru mine-i cea mai mare bucurie ca reghe n-a preluat rapidul!azi eram in liga v a cu el.

Oricum sunteti in liga a 5a :))) Trebuie sa mai ai doar putintica rabdare :)

Vezi toate comentariile (17)
Comentează