FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica s-a lăsat de antrenorat :) » Cu ce se mai ocupă managerul Stelei

Articol de , - Publicat vineri, 24 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 ianuarie 2014 22:51

MM nu se mai implică la şedinţele de pregătire aşa cum obişnuia să facă în precedentele cantonamente


Stafful tehnic al Stelei s-a micşorat în cantonamentele din Spania! Dacă în trecut se implica în pregătirea jucătorilor, mergînd printre ei pe teren, în timp ce aceştia executau exerciţiile comandate de Thomas Neubert, acum Mihai Stoica nu mai procedează la fel. În cantonamentul de la Estepona, pe Costa del Sol, managerul nu mai are nici o legătură cu fotbaliştii lui Reghecampf în timp ce aceştia se află pe gazon. Fie stă la marginea terenul, pe banca de rezerve, alături de Mache, fie dă ture de teren cu căştile la urechi.

Cel mai mult s-a implicat cu Levy
Ipostaza în care se prezintă MM acum, în Spania, e similară cu cea din primele cantonamente pe care le-a prins după revenirea lui la Steaua. Atunci antrenor era Marius Lăcătuş şi cu acesta nu avea o relaţie foarte apropiată. În schimb, cu Ronny Levy, cine l-ar fi văzut la antrenamentele roş-albaştrilor ar fi putut jura că el e principalul.

Managerul se plimba printre jucători, îi urmărea cum se pregătesc, îi îmbărbăta, iar asta se întîmpla zi de zi! Cu Laurenţiu Reghecampf, în primele stagii de pregătire a încercat să se implice, însă uşor, uşor, a ajuns din ce în ce mai departe de echipă.

Reghe e peste tot
Acum, cel care comandă tot e Laurenţiu Reghecampf, poate chiar mai mult decît în celelalte cantonamente ale lui la Steaua. Dacă în vară, în Austria, şi-a lăsat de cîteva ori elevii pe mîna lui Neubert şi n-a participat deloc la şedinţa de pregătire, acum e tot timpul între jucători. Chiar dacă preparatorul fizic e cel care comandă exerciţiile, gura lui Reghe se aude non-stop. Tehnicianul le explică suplimentar ce se doreşte de la ei, îi încurajează şi le atrage atenţia celor care nu execută cum trebuie exerciţiile.


"Laurenţiu Reghecampf este, alături de Olăroiu, cel mai bun tehnician al Stelei de cînd Gigi Becali a preluat această echipă. A imprimat la Steaua un stil de joc spectaculos, aşa cum reuşise şi la Chiajna"
Mihai Stoica, manager Steaua

»

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
athos3112
athos3112  •  01 Februarie 2014, 08:10

Offfffffffffffff ,doamne bine ca am scapat de specialistul ,CU GHILIMELE....!!!!!!!!!!!!!

shab
shab  •  25 Ianuarie 2014, 08:51
Postat de treadstone pe 24 Ianuarie 2014, 11:48

MM e un manager de carton , el a avut noroc cu Oli, Dan Petrescu si acum cu Reghe. Un manager se ocupa de transferuri, nu se ocupa cu imbratisari pe marginea terenului.

Mda, deci a avut noroc cam peste tot pe unde a fost. Maare norocos, Meme asta...

armion
armion  •  24 Ianuarie 2014, 15:23

Cel mai bun antrenor e...jiji . MM se antreneaza pentru ce urmeaza :bulaul !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează