FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un fotbalist crucial de la FCSB, OUT cu Sepsi + MM Stoica, păcăleală de 1 aprilie? „Gata, nu mai decide Becali totul”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat sambata, 01 aprilie 2023 22:10 / Actualizat sambata, 01 aprilie 2023 23:20

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a spus că Octavian Popescu (20 de ani) nu va evolua în meciul de la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi, din play-off-ul Superligii. Tânărul jucător s-a accidentat în meciul cu naționalei României cu Belarus, iar GSP a anunțat în exclusivitate că Popescu s-a ales cu o entorsă la glezna dreaptă. 

  • Partida Sepsi Sf. Gheorghe - FCSB se joacă luni, 3 aprilie, de la 20:30, liveTEXt pe GSP.ro și transmisă la TV pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport
Farul se împiedică de Rapid în vulcanul din Giulești » Noul clasament din play-off
Rapid - Farul 1-1
Farul se împiedică de Rapid în vulcanul din Giulești » Noul clasament din play-off

Mihai Stoica, manager general FCSB: „Octavian Popescu nu e în lot pentru meciul cu Sepsi”

„De data asta, chiar nu avem nimic de reproșat legat de felul în care jucătorii noștri s-au pregătit la loturile naționale. Accidentarea lui Tavi Popescu se putea întâmpla oricui. 

Nu e în lot pentru meciul cu Sepsi, va rămâne acasă, dar sunt șanse foarte mari să fie în lot la meciul cu CFR Cluj. E o entorsă, dar una ușoară. 

Nu are nimeni nicio vină. Chiar am apreciat transparența FRF. Au venit jucătorii monitorizați, sunt ok. Șut a venit bine, Olaru a venit bine. Chiar s-au antrenat foarte bine. 

Până acum, da, veneau unii nemulțumiți, dar acum au venit toți bine”, a declarat Mihai Stoica, potrivit Orange Sport. 

Mihai Stoica: „Elias Charalambous va decide totul!”

Ulterior, Mihai Stoica a vorbit și despre Elias Charalambous (42 de ani), noul antrenor al celor de la FCSB, menționând că cipriotul va decide totul la echipă. 

„Eu n-am mulţi oameni în care am încredere. E o surpriză plăcută, e un tip foarte foarte pasionat”, a precizat Mihai Stoica. 

Întrebat cum l-a convins pe Gigi Becali să îl aducă pe Charalambous la echipă, MM a replicat: „Păi am ajuns cam la capătul puterilor. Până la urmă a înţeles că puteam să pierdem meciurile! 

Mai sunt 9 meciuri, avem o şansă să jucăm pentru campionat. Gigi a înţeles că de acum încolo nu mai poate să fie vorba de ce a fost înainte. 

Tot va decide Elias. El este antrenorul. Că se va consulta cu Pintilii... e altceva! A fost la Vaslui. Elias va decide schimbările! 

Toată lumea ştie că Elias va face tot. Hai să facem un pariu că nu o să vină Becali să zică că face el schimbările”, a mai punctat managerul roș-albaștrilor, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Elias Charalambous a susținut prima conferință de presă la FCSB: „Este cel mai mare club din țară!”

Citește și: 

S-a „aprins” Giuleștiul! 15 imagini spectaculoase cu show-ul de lumină și culoare de la Rapid - Farul

Un fost mare fotbalist al Stelei ştie care e marele atu al lui Elias Charalambous la FCSB: „Înțelege mai puțin și e mai bine pentru el”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (17)
marcu1970
marcu1970  •  02 Aprilie 2023, 13:05

Prostiii, ala si daca se calugareste, tot el va fi la butoane, cum a facut si din puscarie. Pacat, ne-a indepartat de echipa, amatorism total.

marcu1970
marcu1970  •  02 Aprilie 2023, 13:00

prostii,ala si daca se va calugari,tot el va fi la butoane,cum a facut si din puscarie.

steauadinliga1
steauadinliga1  •  02 Aprilie 2023, 11:40
Postat de bunicu pe 02 Aprilie 2023, 08:47

Domnule Stoica nu ai zis nimic de câte goluri a înscris Campagno la naționala Italiei că a fot mare tămbălău când a fost selecționat în formația Italiei.

putini jucator insciu la debut bah pro99stule. mai ales ca italia a avut meciuri pe care le joaca sa le castige la limita sau cu maxim 2 goluri diferenta.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează