FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, AZI, 20:45, LOOK, DIGI, TELEKOM, GSP.RO

MM Stoica trage un semnal de alarmă înaintea marelui meci cu Dinamo! Capcana pe care trebuie să o evite jucătorii

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 februarie 2018 12:26

Mihai Stoica le atrage atenția jucătorilor lui FCSB și spune că echipele mari au probleme în campionat după un meci bun făcut în cupele europene.

"Se știe că, după meciurile din cupele europene, și echipele din campionatele importante ale Europei au probleme în campionat. Probleme de concentrare în primul rând.

Dar sunt și alți jucători în lot la Steaua. Imaginați-vă că la noi, pe postul de fundaș stânga, sunt Momcilovici și Junior Morais. Eu nu vreau să jignesc pe nimeni, dar eu nu văd un fundaș stânga în România care măcar să se apropie de valoarea lor. Dar ei sunt sensibili egali ca valoare. E foarte complicat pentru un antrenor să ia decizia. Și nu e ușor ca un fotbalist să joace un meci de campionat și celălalt să joace la 3 zile un meci cu un stadion plin, cum a fost cu Lazio.

Însă avem noroc că sunt profesioniști și sunt doi băieți admirabili, sunt prieteni, asta e mare lucru. Marco, după meci, era unul dintre cei mai bucuroși din vestiarul nostru”, a spus MM Stoica la TV Digi Sport. 

Programul etapei a 25-a: Gaz Metan - Juventus 0-0  Detalii AICI / FC Voluntari - U Craiova 0-1  Detalii AICI / Sepsi - Chiajna 1-1  Detalii AICI / CFR - Astra 2-0  Detalii AICI / azi, ora 19 Poli Timișoara - Poli Iași / azi, ora 20:45 Dinamo - FCSB / luni, ora 20:45 Viitorul - Botoșani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
ando89
ando89  •  18 Februarie 2018, 16:52

Nicio problemă michele, testăm bulevardul Enache:))

observator_federal
observator_federal  •  18 Februarie 2018, 16:12
Postat de John Milne pe 18 Februarie 2018, 14:08

Si Neymar a fost crescut de PSG . Suarez de Barca and so on . Mai sunteti ba multi prostalai ramasi in Romania?

Exceptând pe Pintilii și Tănase (ăl bătrân), sau reușitele transferuri Planici și Momcilovici, ceilalți jucători ai Fîcîsîbî sunt luați de la contracandidate la titlu. Practic, la cât de pricepuți sunt la selecția de fotbaliști, Gigi și ai lui merg mai sigur pe furat de la adversare, mai ales că în felul ăsta le și destabilizează. Câți suporteri să adune o echipă construită aproape exclusiv din fotbaliști ai echipelor pe care nu a fost în stare să le întreacă în mod corect, sportiv, pe teren? Tipic Fîcîsîbî.

haideusicfr
haideusicfr  •  18 Februarie 2018, 14:42
Postat de haideusicfr pe 18 Februarie 2018, 14:40

***

Latovlevici .Ala da!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează