FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM strînge galeria » Managerul Stelei îi sfătuieşte pe fani să nu se grăbească să îşi cumpere bilete pentru meciul cu Ajax

Mihai Stoica vrea să îi adune pe toţi suporterii într-un loc la meciul din Olanda.
Mihai Stoica vrea să îi adune pe toţi suporterii într-un loc la meciul din Olanda.

Articol de , - Publicat duminica, 23 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 decembrie 2012 13:31

Managerul Stelei le cere fanilor să aştepte şi să nu-şi procure de acum bilete pentru meciul de la Amsterdam pentru a sta toţi la un loc.

După ce în Norvegia, la Molde, şi în Danemarca, la Copenhaga, fanii roş-albaştri au fost împărţiţi în mai multe sectoare ale stadionului, Mihai Stoica vrea să evite acest lucru în Olanda, la partida cu Ajax.

Managerul general al Stelei le-a transmis ieri suporterilor un mesaj pe contul său de Facebook, cerîndu-le românilor din diaspora, care vor să asiste la meci, să nu se grăbească să-şi procure de pe acum tichete online.

MM le oferă acestora posibilitatea să-şi rezerve de pe acum tichete în sectorul ce va fi destinat galeriei steliste, bilete ce le vor putea ridica din Amsterdam, de la hotelul unde va fi cazată delegaţia roş-albastră. "Trimiteţi un mail cu numele şi prenumele. Voi desemna o persoană care se va ocupa special de problema asta", a scris Stoica.

Online, preţuri mari
Ajax Amsterdam a anunţat deja pe site-ul oficial preţurile la tichete pentru întîlnirea cu Steaua, programată pe 14 februarie. Cel mai scump bilet costă 38,50 euro, iar cel mai ieftin 15,50. Totuşi, pe site-urile internaţionale ce vînd tichete la partidele de fotbal cel mai ieftin bilet pentru partida din Olanda costă 65 de euro!

"Steliştii din tribune vor sta în acelaşi sector, lista celor care şi-au făcut rezervare se va publica pe site şi se va updata zilnic" (Mihai Stoica, manager Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Steaua în Ucraina ar fi pe trei"
Ionuţ Mazilu crede că Steaua ar putea termina campionatul în Ucraina abia pe locul 3, fiind imposibil să le depăşească pe Şahtior şi Dinamo Kiev. "Steaua nu are cum să mai rateze titlul! A luat aproape toţi jucătorii buni din România, şi am auzit că sînt plătiţi la zi, deci nu este nici o surpriză că sînt sus. Sînt valoroşi, de echipa naţională, dar în Ucraina probabil că n-ar putea să treacă peste Şahtior şi Dinamo Kiev", a spus fotbalistul lui Arsenal Kiev.

"Steaua, meci greu cu Ajax"
Sorin Paraschiv crede că roş-albaştrii vor avea o "dublă" grea în faţa olandezilor de la Ajax: "Nu ştiu dacă este un adversar accesibil pentru Steaua. Ajax este un adversar de calibru, cu un renume în fotbalul european. Eu zic că va fi foarte greu, dar nu imposibil. Steaua are şansa ei, va trebui să joace, a demonstrat că nu este o echipă oarecare şi că poate să se bată cu oricine".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
liviuandrei1986
liviuandrei1986  •  23 Decembrie 2012, 12:09

si cu galeria este la picioarele lui imediat se conformeaza...nu am nimic impotriva stelei dar ati ajus sa fiti condusi de maimutoiul asta ...pacat de ceea ce ati fost ca galerie...una dintre cele mai frumoase din Romania....

idunicsucks
idunicsucks  •  23 Decembrie 2012, 11:22
Postat de flo_ax pe 23 Decembrie 2012, 05:43

cine citeste pagina de Facebook lui Meme? Sa fim seriosi, de cand a inceput sa sustina sus si tare ca Rocha (etern in offside) si Nikolici (1 gol sezonul asta, cel cu Copenhaga a fost dublu autogol) sunt niste valori indispensabile clubului, ca Mihai Costea e cel mai talentat jucator cu care a lucrat, iar clientul clinicilor si a cluburilor, Matei va fi viitorul fundas dreapta al nationalei, m-am convins de calitatile celui mai mare guru-manager din istoria fotbalului.

Meme bate campiile de mult...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  23 Decembrie 2012, 09:17

Coana mitza trebuie sa faca patru cotolani ...judecatorii care l au condamnat sunt romani adevarati ...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close