FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 1-1

MM, ţi-ai uitat promisiunea? » Mihai Stoica a garantat că nu va mai exista niciun meci la Steaua în care portarul să fie cel mai bun jucător

Stanca a fost cel mai bun stelist în meciul cu Pandurii, scor 1-1
Stanca a fost cel mai bun stelist în meciul cu Pandurii, scor 1-1

Articol de - Publicat luni, 02 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 02 aprilie 2012 12:20

Sîmbătă, la Tg. Jiu, Stanca a fost, de departe, cel mai bun stelist, în repriza a doua avînd parade uluitoare, cu care şi-a ţinut echipa în viaţă.

Aprilie 2011. Se joacă Pandurii - Steaua, la Turnu Severin. Trupa lui Grigoraş face instrucţie cu Steaua, însă Tătăruşanu prinde o zi de excepţie şi meciul se termină 1-1 şi cu ajutorul unui gol fabulos marcat de Tănase. După terminarea acelui joc, Mihai Stoica, manager general al roş-albaştrilor şi atunci, face o declaraţie publică: "Le promit suporterilor că în viitor nu va mai exista vreun meci al Stelei în care cel mai bun jucător să fie portarul, aşa cum s-a întîmplat în această seară!".

Martie 2012. Se joacă Pandurii - Steaua, la Tg. Jiu. Trupa lui Grigoraş face instrucţie cu Steaua în repriza a doua, însă Răzvan Stanca prinde o zi de excepţie şi meciul se termină 1-1 şi cu ajutorul unui gol fabulos marcat de Chipciu. La fix un an de la acel moment, s-a ales praful de promisiunea lui Mihai Stoica. Stanca a fost, de departe, cel mai bun jucător de pe teren, fiind singurul dintre cei 28 de fotbalişti de pe teren care a primit nota 8 din partea Gazetei Sporturilor.

Se încumetă la o nouă promisiune :)
Imediat după ce a revenit în funcţia de manager general, săptămîna trecută, Mihai Stoica şi-a luat un nou angajament în faţa suporterilor. "Nici o altă echipă din Liga 1 nu are jucători ca ai Stelei, cu un potenţial fantastic. Din campionatul viitor, nimeni nu va mai putea să ţină pasul cu Steaua, o să vedeţi!", a declarat MM.

Opt jucători diferiţi faţă de anul trecut
Ce s-a schimbat la Steaua în ultimul an? În primul rînd, în "11"-le iniţial au fost 8 jucători diferiţi faţă de acel meci, de la Turnu Severin, iar dintre aceştia mai bine de jumătate au fost aduşi la solicitarea sau cu acordul lui MM: Chiricheş, Tatu, Chipciu, Bourceanu, Rusescu. Pe lîngă aceştia, între timp s-au perindat 4 antrenori diferiţi: Olăroiu, Levy, Ilie Stan şi Stoichiţă.

Echipa Stelei acum un an, cu Pandurii, scor 1-1: Tătăruşanu - Bonfim, Martinovici, Geraldo, Latovlevici - Gardoş, Răduţ - Nicoliţă, Marinescu, Tănase - Maicon
Antrenor: Sorin Cîrţu
Manager: Mihai Stoica
MVP-ul meciului: Ciprian Tătăruşanu

Echipa Stelei sîmbătă, cu Pandurii, scor 1-1: Stanca - Geraldo, Iliev, Chiricheş, Pîrvulescu - Bourceanu - Chipciu, Tatu, Răduţ, Cr. Tănase - Rusescu
Antrenor: Mihai Stoichiţă
Manager: Mihai Stoica
MVP-ul meciului: Răzvan Stanca

5 luni a petrecut MM ca manager general din momentul în care a făcut acea promisiune, finalul lui aprilie 2011, şi pînă astăzi

"Stanca e atît de bun încît atunci cînd intră face uitată absenţa portarului numărul 1 din lotul Stelei" (Mihai Stoichiţă)

Drama Stelei: ambii portari în Top 10
Jucător: Media notelor GSP
1. Chiricheş: 6,50
2. Stanca: 6,42
3. Geraldo: 6,10
4-5. Pîrvulescu: 6,00
Chipciu: 6,00
6. Tătăruşanu: 5,94

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
86steaua
86steaua  •  02 Aprilie 2012, 18:42

Parca a promis si ceva cu citez din memorie;"mai bine as trai intr-o cutie de carton decat sa mai lucrez cu ..."

terminatorul2
terminatorul2  •  02 Aprilie 2012, 13:06
Postat de fcpipera pe 02 Aprilie 2012, 12:58

Stiri fara esenta despre STElemeAUA

Si comentariul tau este ZERO pt noi .

fcpipera
fcpipera  •  02 Aprilie 2012, 12:58

Stiri fara esenta despre STElemeAUA

Vezi toate comentariile (5)
Comentează