FOTBAL  »  Superliga  »  LAUDE

Doi tineri din Superliga l-au impresionat pe MM Stoica: „Au calități fantastice”

MM Stoica/ foto: Imago Images
MM Stoica/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2023 07:46 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 09:20

MM Stoica, președintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, i-a lăudat pe Adrian Mazilu (17 ani, extremă dreapta, Farul) și pe Rareș Pop (17 ani, mijlocaș ofensiv, UTA).

Cei doi tineri jucători s-au remarcat în acest sezon la echipele lor. Mazilu are 15 meciuri, 6 goluri și un assist în acest sezon din Superliga și este titular indiscutabil la liderul Farul. 

Mihai Stoica a dezvăluit în direct: FCSB are un nou patron!
FCSB
Mihai Stoica a dezvăluit în direct: FCSB are un nou patron!

De partea cealaltă, Pop a impresionat în această primăvară, în ciuda problemelor de la UTA, care se află pe loc de baraj de menținere/promovare. 

Rareș are 22 de meciuri în această ediție de campionat, reușind 3 goluri și 3 assist-uri. Astfel, jucătorul arădenilor a intrat pe radarul Universității Craiova, care este în negocieri avansate pentru transferul său.

MM Stoica, impresionat de Rareș Pop și Adrian Mazilu

„Vorbim despre de un stângaci (n.r. - Rareș Pop), care joacă şi-n stânga, şi-n dreapta. El se descurca mai bine pe picior invers, în partea dreaptă, dar nici în stânga nu joacă rău. E de-o seamă cu Mazilu, 17 ani. Amândoi sunt stângaci. Amândoi au calităţi fantastice. 

Sunt diferiţi ca stil. Mie mi-a plăcut Rareş Pop de când l-am văzut, dar nu cred că se pune problema transferului la FCSB. Probabil se cere o sumă mare pe el şi noi nu căutăm atacant lateral.

E foarte greu la 17 ani să faci pronosticuri. Poate Mazilu poate ajunge mai sus, pentru că fizicul îl recomandă, dar nu se ştie niciodată. Rareş Pop e mai spre Moruţan ca profil. Aşa îl văd. Cu toate că Moruţan juca mai mult inter. Acum văd că joacă atacant lateral”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

VIDEO. Adrian Mazilu, interviu pentru GSP: „Am sacrificat totul pentru fotbal”

Citește și:

Prima lovitură: Universitatea Craiova îl ia pe Rareș Pop!
universitatea craiova
Prima lovitură: Universitatea Craiova îl ia pe Rareș Pop!
Celea a explicat reacția virulentă de la faza penalty-ului: „M-am jurat în fața arbitrului! Nu mint, de asta am fost disperat”
FCU Craiova - Chindia 1-0
Celea a explicat reacția virulentă de la faza penalty-ului: „M-am jurat în fața arbitrului! Nu mint, de asta am fost disperat”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
omanbiik
omanbiik  •  29 Aprilie 2023, 13:37

Cum îl cheamă pe brazilianul de un metru jumate,văzut tot deMM?

Banila13
Banila13  •  29 Aprilie 2023, 12:24

Noi îl avem pe Nimiculescu ,joaca într-un picior mai bine că și cei 2 menționați de mama-Omida,al nostru nu centrează ,nu driblează ,nu da goluri sau cu capul dar are salar mare.Am trimis în pribegie 3 atacanți V. Gheorghe,Stoica și Musi care au goluri marcate într-un campionat cât al nostru va avea în toata viața lui.

digei
digei  •  29 Aprilie 2023, 11:49

Stim deja asta, toata lumea o stie. Daca ne spuneai asta acum un an ti-as fi spus ca esti priceput la fotbal, ca vezi diamantele neslefuite ale ligii. Acum apari si-o faci pe specialistul?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează