FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Modelul Bilbao la U? "Suporterii pot pune 20 de euro fiecare pentru a lua 51% din acţiuni"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 05 decembrie 2012 13:09

Ioan Mărginean, omul asupra căruia stau toate privirile aţintite la U Cluj, a dat un interviu pentru siteul redactiadestiri.ro în care a explicat situaţia echipei al cărei acţionar este. Mărginean a anunţat că echipa are un cumpărător interesat şi că există posibilitatea declarării unei proceduri de insolvenţă, imediat după ultimul meci al anului, cel cu Steaua

- În ultimele luni au apăraut o serie de potenţiali cumpărători, dispuşi să salveze echipa. Aveţi un cumpărător serios până la urmă?
- Vă spun sincer că au existat foarte mulţi, dar lumea nu îşi închipuie cum poate fi atât de pasiv oraşul Cluj, mă refer la autorităţi. Inclusiv fraţii Bultoc au rămas în discuţii cu noi. Nu pot să vă spun mai multe, pentru că am vorbit înainte şi am greşit. Ne-am trezit atacaţi din toate părţile ca să nu facem tranzacţia.

- Puteţi să le promiteţi clujenilor că nu veţi desfiinţa Universitatea?
- N-am ce promisiune să mai fac, am tot luptat pentru U Cluj din 2008, de când am venit, acum am rămas cam singur. De ce nu vă întrebaţi că nu este niciun investitor din Cluj şi din Ardeal? Ştiţi că U Cluj e de vânzare de 5 luni de zile? Chiar şi suporterii puteau s-o ia după modelul Bilbao, le-am propus asta.

- Am înţeles că o oferiţi gratis suporterilor, dar cine plăteşte datoriile?
- Domne, nu se găsesc 4.000 de suporteri care să pună 1 milion de lei fiecare sau 20 de euro? Hai să fim serioşi. Oricine poate achiziţiona jumătate din capitalul social, adică 525.000 de euro, pentru a avea 51 % din acţiuni.

CITEŞTE CONTINUAREA INTERVIULUI AICI.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
mihnea80
mihnea80  •  06 Decembrie 2012, 12:10
Postat de stadionmircealuca pe 05 Decembrie 2012, 16:00

Voi credeti ca Limoniu stie unde e Bilbao pe harta?:))

vezi cum a refuzat sa raspunda- la ultima intrebare, ce a ocolit-o. Nu o sa-i faca dna-ul nimic, nici lui, nici lui Walter, cu ei pe cap ramanem si s-ar putea sa reapara si cap de mop.

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  05 Decembrie 2012, 18:10
Postat de bombon pe 05 Decembrie 2012, 13:13

Ce penibili sunteti. Se stie ca visul uistilor este sa bata "unguri" imaginari, nu sa sprijine echipa. Cine sa dea 20 de euro, adolescentii de garduletz cu strungareatza in forma de "U"?

Aia care urla si se iau la bataie...sa o salveze pe "U" ! Altfel le piere motivul "vitejiilor" de gasca pe strazi !!! Astia sa fie socios ??? Ma indoiesc !

pol1iasi
pol1iasi  •  05 Decembrie 2012, 16:18
Postat de octavianus pe 05 Decembrie 2012, 14:17

POATE AUDE SI COPOS DE MODELUL BILBAO SI VINDE 51% DIN ACTIUNI SUPORTERILOR, DESIGUR LA UN PRET CORECT SI FARA SA VINA CU TUPEUL CA RAPIDUL ARE DATORII LA CONCERNUL ANA ETC, CINSTIT SI LA OBIECT CA TOT VINDE EL CLUBUL PE UN EURO, SUNT SIGUR CA SE VOR GASI 40.000 NU 4000 DE RAPIDISTI CARE SA VINA CU BANI DE ACASA NUMAI CA ACEASTA ECHIPA SA RAMANA ACOLO UNDE II ESTE LOCUL. REPET LA UN PRET CORECT NICI 1 EURO DAR NICI CAT ZICE EL CA ARE RAPIDUL DATORII LA COMPANIILE LUI....INCERCATI UN JOC DE IMAGINATIE SI LANSATI ACEASTA IDEE IN MEDIA SA VEDETI REACTIA RAPIDISTILOR DIN TARA SI DIN AFARA TARII.....FZR !!

Este o idee f buna pt Rapid...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează