FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Modelul de business al lui Rotaru, implicat într-un scandal de corupție

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 19:27 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 20:10

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a dezvăluit că modelul său de business este Dinamo Zagreb. Însă clubul croat a fost implicat într-un scandal de corupție în urmă cu mai mulți ani, soldat cu condamnarea antrenorului Zoran Mamic și a fratelui său, Zdravko, care era președinte.

Vorbind despre noul său antrenor, Ivaylo Petev, Mihai Rotaru a amintit că tehnicianul bulgar „a câștigat grupa Ligii Națiunilor, cu reprezentativa Bosniei-Herțegovina, a câștigat campionate cu Ludogorets și a fost antrenor la Dinamo Zagreb”.

Impact minim la Universitate Craiova » Cifrele arată că Ivaylo Petev are un drum lung și anevoios înainte
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Impact minim la Universitate Craiova » Cifrele arată că Ivaylo Petev are un drum lung și anevoios înainte

Iar despre multipla campioană a Croației a afirmat că „din punct de vedere al înțelegerii fotbalului și al vieții unui club de fotbal, este considerat un model de succes în estul Europei. Dinamo Zagreb este cel mai important club în ceea ce privește organizarea, fotbalul și viața unui club de fotbal”.

Mihai Rotaru: „Aș vrea să fim precum Dinamo Zagreb”

De asemenea, Rotaru a spus pentru fanatik.ro că „excepție relația cu suporterii, Dinamo Zagreb este cel mai bine poziționat, având vânzări bune și o academie puternică. Joacă în mod regulat în Liga Campionilor și aproape întotdeauna în grupele europene. Dacă aș avea posibilitatea să aleg ce aș vrea să avem peste noapte la Craiova, aș vrea să fim precum Dinamo Zagreb”.

Însă Dinamo Zagreb s-a confruntat cu un scandal de corupție ce a zguduit clubul din temelii, scandal început în 2015 și finalizat în justiție, acum doi ani. Antrenorul echipei la acea vreme, Zoran Mamic a fost trimis după gratii 4 ani și 8 luni, fiind acuzat împreună cu alți inculpați, inclusiv fratele său, Zdravko Mamic, fost președinte al clubului, pentru corupție, delapidare și evaziune fiscală. Zdravko, la rându-i, a primit 6 ani și 6 luni.

Frații Mamic o păcăliseră pe Dinamo Zagreb cu 15 milioane de euro și Fiscul cu 2 milioane de euro

Ei păcăliseră Dinamo cu 15 milioane de euro și Fiscul croat cu două milioane, în urma transferurilor lui Luka Modric și Dejan Lovren.

Pe Modric îl vânduseră în 2008 lui Tottenham, pentru 21 de milioane de euro, iar pe Lovren la Lyon, în 2010, contra sumei de 8 milioane de euro.

Mai puteți citi:

Chiricheș KO! MM Stoica, anunț teribil pentru FCSB: „E o mare lovitură” + Decizia luată de club + gestul făcut de fundaș

Problema pe care Hagi trebuie să o rezolve urgent: „Ei au fost ZERO!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dansy
dansy  •  24 Noiembrie 2023, 09:06

D-le Marinescu,asta este articol?Ce legătura are organizarea unui club cu niște corupți?Nu iti este rusine?De ce nu zici nimic despre corupția de la fcsb unde patronul și președintele au făcut pușcărie pentru corupție in fotbal?

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  19 Noiembrie 2023, 06:21

Jenant… jenant… jenant… asta e articol??? E ca și cum ai spune ca in 89 Ceaușescu a fost împușcat pentru ca sa s-a întâmplat cu franco in Spania (state diferite conducători autocrați) sau ca Fecesebe va câștiga de mai multe ori consecutiv cupa campionilor pentru ca așa a făcut ca Milan când a fost condusă de berlusconi (patroni infractori și arestați de autorități)… ești o jenă pseudojurnalistica!!

bensson
bensson  •  18 Noiembrie 2023, 16:37
Postat de 10iul73 pe 18 Noiembrie 2023, 13:53

Tu ești un prostuț, te urmăresc de ceva timp!? Ai apărut ca și completare a nr de frustrați fcu nicaca, ce nu?? Bai băiete, susținător a echipei de circa Fcu, voi nici măcar nu ar trebui sa folosiți cuvântul organizare... La voi este circul, rasul de pe pământ, ***.

E modelul PSD/ANPR prostea! Documenteaza-te ***! Citește de influenta lui Hrebenciuc, Ponta, Dragnea etc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează