FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Moldovan: "Coman n-are oferta de la Levante. Cred ca am fost santajati!". Coman: "Eu nu mint!"

Articol de GSP - Publicat joi, 12 iulie 2007 00:00

Dani Coman spune ca inca il vrea Levante si nu s-a folosit de spanioli doar ca sa isi mareasca salariul. Viorel Moldovan a aruncat ieri bomba: "Am vorbit la Levante si nu a existat nici o oferta pentru Dani Coman. Imi pare rau, dar cred ca am fost santajati, pusi sub presiune, sa ii marim salariul". Portarul rapidist replica: "Am oferta scrisa acasa si o voi arata. Nu am santajat pe nimeni!".
De altfel, de cum a auzit varianta lui Moldovan, Coman a pus mina pe telefon si l-a sunat pe directorul sportiv al lui Levante, Manolo Salvador. L-a rugat sa trimita oferta pe adresa Rapidului, si nu pe a impresarului Razvan Zamfir, asa cum facuse cind au inceput discutiile.

"Imi pare rau ca se spune asa ceva despre mine, dar inca exista acea oferta de 1,2 milioane de euro si as vrea sa plec", a declarat Coman. Levante asteptase pina vinerea trecuta un raspuns de la Rapid, care a spus ca nu ii da drumul internationalului sau, mai cu seama pe 1,2 milioane de euro. Spaniolii se reorientasera catre Sorrentino de la Panathinaikos, dar inca nu l-au luat, sperind sa rezolve transferul lui Coman.

"Nici o oferta!"

Viorel Moldovan crede ca Dani Coman este influentat de impresarul sau si ii santajeaza pe rapidisti

- Domnule Moldovan, e adevarat ca v-ati interesat la Levante de oferta lui Coman?

- Exact, si am descoperit cu surprindere ca nu a existat nici o oferta. In concluzie, am fost pusi sub presiune, santajati si nu e corect. Dani are contract inca doi ani cu Rapid si nu e bine sa procedeze asa. Sintem putin confuzi in momentul de fata.

- Cind va referiti la santaj e vorba de Coman sau de impresar?
- Nu vreau sa stric relatiile nici cu Razvan Zamfir, agentul lui, vom colabora in continuare, dar nu se procedeaza asa. Am fost pusi sub presiune pentru a se obtine o marire de salariu, acum e clar, dupa toata aceasta poveste cusuta cu ata alba. La fel a fost si in cazul lui Buga.

- Din nou va referiti la acelasi impresar.
- Haideti sa lamurim ceva, vreau ca lucrurile sa fie clare. si Coman, si toti ceilalti jucatori trebuie sa inteleaga ca sint sub contract! si nu putem sa marim sau sa negociem salariile din jumatate in jumatate de an, dupa cum are chef unul sau altul. Cind prelungeste contractul, jucatorul trebuie sa spuna clar cit doreste, negociezi o data si gata, la treaba!

- In conditiile acestea ii mai mariti salariul lui Coman?
- Nu spun ca nu merita o marire, e un portar valoros. Poate nici el nu stie despre aceasta poveste confuza.

"Pe Dani Coman il lasam sa nu plece! Dupa toata aceasta poveste cu Levante, categoric sint de acord sa ii maresc salariul. Merita!"
George Copos


34 de meciuri a bifat Coman sezonul trecut pentru Rapid in toate competitiile. El a ratat 14 partide din cauza accidentarilor si de doua ori a fost suspendat


Salariile lui Coman de-a lungul timpului
FC Arges - anul 1998 - 2.000 de dolari
FC Arges - anul 2004 - 18.000 de dolari
Rapid - anul 2005 - 60.000 de dolari
Rapid - anul 2006 - 165.000 de dolari

dolari
FC Arges - anul 2004 - 18.000 de dolari
Rapid - anul 2005 - 60.000 de dolari

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează