FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV, VINERI, 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Moldovan: "Noi sîntem Crucea Roşie, mergem în Ghencea să pierdem" :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Deranjat de suspiciunile de aranjament care au planat asupra meciului FC Braşov-CFR Cluj (0-1), tehnicianul stegarilor anunţă ironic: "Venim în Ghencea să pierdem şi să o ajutăm pe Steaua să iasă din suferinţă".

"Ce pot spune? Cred că vom avea un meci uşor în Ghencea, pentru că întâlnim un adversar în suferinţă şi vom încerca să-i ajutăm să iasă din aceasta situaţie. Vreau să le transmit celor de la Steaua că vor avea un meci foarte uşor contra noastră.

Noi chiar mergem cu gânduri paşnice în Ghencea. Obiectivul nostru este să pierdem fiecare meci, aşa că Steaua trebuie să fie sigură de cele trei puncte. Eu voi încerca să menajez mai mulţi jucători. Ezequias se antrenează cu echipa şi cred că va fi apt de joc.

Oricum nici Rui Duarte nu este suspendat şi cred că voi începe cu el titular. Asta este situaţia, noi suntem Crucea roşie şi vom ajuta pe toată lumea. Urmează şi Dinamo şi Timişoara, şi cine o mai avea nevoie de ajutor, nu este problemă.

Vorbind serios, Steaua rămâne Steaua chiar şi atunci când trece printr-o perioadă dificilă. În plus, jucăm în Ghencea şi acolo este o presiune foarte mare, căreia dacă nu îi faci faţă, e greu să obţii un rezultat bun.

Oricum, pe noi ne mulţumeşte şi un rezultat de egalitate, mai ales că ştim că Steaua se poate mobiliza foarte bine în momente critice", a spus Moldovan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
clujeanul_din_atlanta
clujeanul_din_atlanta  •  31 Martie 2010, 17:54

Succes Brasov!

 •  31 Martie 2010, 17:28

Pe cit de bine joaca Steau, cel putin in ultimul timp, e pacat sa piedeti. Trebuie sa se sparga ghinionul cindva, pentru ca in ultimul timp a fost si nesansa. de ce nu in Ghencea.

puiu.mordasan
puiu.mordasan  •  31 Martie 2010, 17:07

Si noi concuram la premiul Nobel pentru pace ca nu mai batem pe nimeni....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează