FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Moldovan: "Nu spun că am făcut blaturi, dar sînt şi eu vinovat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 iulie 2009 00:00

Ion Moldovan, antrenorul echipei Astra Ploieşti, a comentat fotbalul românesc din anii 90 şi recunoaşte că şi el este vinovat pentru că a făcut parte din sistem.

"Din moment ce faci parte din sistem, înseamnă că eşti vinovat. Nu pot să afirm că am făcut blaturi, dar nici că n-am făcut. Lucrurile astea le voi lua cu mine în mormânt. Am făcut parte din sistem şi sunt vinovat! Aranjamente au fost, sunt şi vor fi! Acesta este fotbalul, fie că ne place sau nu", a spus Ion Moldovan pentru evz.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  26 Iulie 2009, 13:44

Incep tot mai multzi sa recunoasca mizerile facute,dar numai asha,pe jumatate. Tot e ceva. In decembrie se termina cei 20 de ani blestematzi pentru romania. Poate chiar incepe sa se schimbe ceva.

zidannr1
zidannr1  •  26 Iulie 2009, 12:56
Postat de rapid_visiniu pe 26 Iulie 2009, 11:25

...tare de tot!Pai voi sunteti "campioni",alaturi de dinamo...dar probabil esti prea tanar sau nu te intereseaza trecutul.Toate echipele au fost comuniste,ca doar sunt din Romania,dar 3 au fost favorizate:steaua,dinamo si victoria.

Dar cu dealerii Samsung cum a fost ? Sau despre asta nu-ti place sa vorbesti? Cand toti arbitrii erau ai lui Copos. Asa ati mai castigat si voi un campionat. Nu v-ar fii rusine obrazului.

 •  26 Iulie 2009, 12:50

oare DNA-ul nu ar tb sa s sesizeze dupa aceasta declaratie? sau na, nu existe probe si probabil declaratia a fost data la misto, "o gluma"

Vezi toate comentariile (9)
Comentează