FOTBAL  »  Superliga  »  

Moldovan: "Singura soluţie e victoria"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 mai 2010 00:00

Viorel Moldovan vrea neapărat victoria cu Gloria Bistriţa."Ne aşteaptă un meci dificil in compania unei echipe care chiar daca în tur a avut probleme si era la retrogradare, acum lucrurile stau altfel. Gloria are o echipa mult schimbata fata de turul campionatului. Nu ne va fi usor, insa trebuie sa ne impunem si sa obtinem cele trei puncte puse in joc. Avem probleme de lot, dar am soluţii pentru a alcatui un 11 care sa se impuna si sa castige acest joc. Am pierdut ultimele două meciuri, am suferit, asa ca nu ne gandim la alta variantă decat sa castigăm", a spus Viorel Moldovan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează