FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLAUL

Moldovenii

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2007 00:00

Pietrenii au refacut cuplul de atac al "nationalei" de peste Prut. Pe linga Frunza, l-au transferat si pe Alexandru Golban

Gata! Nemtenii au scapat de meteahna lipsei atacantilor. Pe linga Doicaru, Mircea Oprea si Viorel Frunza, compartimentul ofensiv al Ceahlaului va mai cuprinde un nume.

Viorel Hizo a decis sa-l legitimeze pe moldoveanul Alexandru Golban, de la Eintracht Braunschweig, din liga a doua germana. Virful de 1,90 metri are 14 selectii in "nationala" Moldovei, pentru care a marcat 5 goluri. A jucat din 2002 pentru Dacia Chisinau, echipa la care a fost desemnat cel mai bun marcator din Moldova in 2003, cu 15 reusite, apoi in Ucraina la Karpaty Lvov, dupa care s-a transferat in ianuarie 2007 in liga a doua din Germania. Fosta sa echipa a retrogradat, iar Golban va veni sub Pietricica liber de contract.

Presedintele Viorel Mastacaneanu a confirmat aceasta mutare, insa a atras atentia ca Golban nu va fi ultimul transfer: "Da, va semna probabil pe trei sezoane. E foarte posibil sa mai apara nume noi, chiar si in turneul din Germania". In vizorul nemtenilor mai sint dinamovistii Mendy, Codreanu si Stanici.

Debut de foc!
In urma tragerii la sorti de ieri, nemtenii au aflat programul noului sezon. In prima etapa, trupa lui Hizo va da piept cu Steaua in deplasare, in etapa a treia cu Dinamo acasa, in etapa a 6-a cu CFR Cluj, iar in etapa a 9-a cu Rapid. "Doar nu ne vom apuca de plins acum! Capul sus si la munca!", a reactionat managerul Viorel Hizo. "Nu-i mare lucru! Ce-ar fi fost sa jucam in prima etapa cu Dunarea Galati, apoi la FC Brasov?", a spus si vicepresedintele Ioan Marginean. (Ciprian Avadanei)

Stajici, pa!
Bosniacul Dusko Stajici a fost informat ca nu intra in vederile managerului Viorel Hizo. "Intr-adevar, ne-am dori sa scapam definitiv de el, dar urmeaza sa vedem ce solutii gasim", a marturisit "vicele" Ioan Marginean. (Ciprian Avadanei)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează