FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 1-0

Momcilovici, călăul lui Dinamo: "N-a fost greu să marchez, am fost exact unde trebuie" » Man e dezamăgit de nivelul marii rivale "Ne așteptam să fie mai agresivă"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 septembrie 2017 22:28

Marko Momcilovici a fost eroul FCSB-ului în deryb-ul cu Dinamo, aducând victoria cu golul său din prima repriză. Fundașul a dezvăluit după meci cum a reușit să fenteze vigilența lui Steliano Filip, omul desemnat să-l marcheze la acea fază.

"Sunt foarte fericit că am marcat, dar important e că am câștigat partida. A fost foarte frumos meciul, un astfel de derby e ceva foarte frumos. N-a fost greu să marchez, a venit mingea perfect pentru mine, iar eu am fost exact unde trebuie. 

Trebuie să mergem la Lugano pentru a câștiga, suntem pe un drum bun în grupe, iar în campionat ne apropiem de CFR. Trebuie să fim 100%, la fel ca astăzi, și să câștigăm mereu", a declarat Momcilovici, la TV Telekom Sport.

13 goluri
are Momcilovici în Liga 1. 3 dintre acestea au fost reușite în poarta lui Dinamo

"Perla" steliștilor, Dennis Man, a avut o nouă evoluție consistentă pentru FCSB, servindu-l ideal pe Momcilovici la unicul gol al partidei. 

"Exersăm mereu fazele fixe, ne bucurăm că astăzi ne-a ieșit. Mă bucur că am reușit să centrez la golul lui Momcilovici. Am fost determinați, ne-am dorit victoria și asta a decis rezultatul. 

Ne așteptam ca Dinamo să fie mai agresivă, să joace mai dur, dar am fost mai determinați și asta s-a văzut pe teren. Nu am tremurat după penalty-ul ratat, trebuie să fim alături de Budi. E bine că am câștigat, asta e tot ce contează. Dică ne-a spus să avem încredere în noi, iar rezultatele vor veni", a spus Man, conform sursei citate. 

Citește AICI cronica partidei FCSB - Dinamo 1-0

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează