FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ

Moment istoric la Gaz Metan Mediaș: parteneriat cu Primăria

Moment istoric la Gaz Metan Mediaș: parteneriat cu Primăria FOTO: facebook.com/GazMetanMediasOficial
Moment istoric la Gaz Metan Mediaș: parteneriat cu Primăria FOTO: facebook.com/GazMetanMediasOficial

Articol de - Publicat vineri, 21 august 2020 17:52 / Actualizat vineri, 21 august 2020 17:57

Parteneriat istoric astăzi la Mediaș! Clubul de fotbal a semnat un acord pe perioadă nedeterminată cu Primăria orașului. 

Gaz Metan va fi sprijinită financiar de autoritățile locale. Totodată, cei de la echipă au profitat de moment ca să-și prezinte și noul echipament pentru stagiunea 2020/2021, acolo unde-și vor găsi loc și însemnele instituției locale.

Moment istoric la Gaz Metan Mediaș: parteneriat cu Primăria

La eveniment a participat și antrenorul Dusan Uhrin, pe care cei de la club au vrut să-l dea afară, doar că nu s-a putut, din rațiuni financiare.

Valentin Iordănescu, noul președinte al echipei, și Gheorghe Roman, primarul Mediașului, au anunțat noul parteneriat. "Este prima oară în ultimii 30 de ani când primăria vine lângă echipă. Încercăm pas cu pas să dezvoltăm și să ajutăm centrul de copii și juniori cu investiții și să aducem cât mai mulți copii la echipă.

Este o colaborare pe care am decis-o împreună, să facem lucrurile cât mai bine pentru oraș. Echipa este imaginea orașului. Cred că primăria era un partener din totdeauna, doar că au fost momente mai dificile ale clubului, cu insolvența, și nu se putea găsi o cale legală la acel moment să vină în sprijinul clubului. Acum, odată cu ieșirea din insolvență, este mult mai simplu. Dacă lucrurile funcționează așa cum toată lumea își dorește, presupun că primăria vrea să fie lângă echipă cât mai mult timp. Noi avem obligația să ne facem treaba corect, să nu le pătăm imaginea partenerilor", a spus Vali Iordănescu.

"La sfârșitul acestei luni, vom face o rectificare bugetară și cu siguranță voi propune Consiliului Local ca în luna septembrie clubul să primească și o susținere financiară din partea Primăriei Municipiului Mediaș", a anunțat și primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

Cel mai ciudat transfer al verii în Liga 1 stârnește suspiciuni! Premieră în istoria campionatului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  22 August 2020, 10:03

BRAVO Dle Roman, stim ca va place fotbalul, si ca doreati sa ajutati clubul... in sfarsit... Acum cateva transferuri si e bine.\

kkkotto07
kkkotto07  •  22 August 2020, 09:18
Postat de adiktedz pe 21 August 2020, 23:46

Ceea ce multi nu inteleg este ca Primaria ajuta cu banii Mediesenilor !orice mediesean vrea sa ajute echipa . sunt banii publici ai orasului Medias . la revedere!

Bugetul vostru nu exista fara alocarile de la bugetul central, sa nu mai vorbesc de faptul ca, acum 3-4 luni, primarul vostru anunta taieri de salarii din lipsa de bani. Si deodata, in campanie electorala, se umplu de bani.

kkkotto07
kkkotto07  •  22 August 2020, 09:00

Romgaz si primaria, cam darnic statul cu unii! Si cand te gandesti ca unii vorbesc, de fapt abereaza, despre noi!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează