FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 1-1

video Imagini emoționante de la FCSB - FCU Craiova: „Mulțumim pentru lecția predată!”

Imagini emoționante de la FCSB - FCU Craiova: „Mulțumim pentru lecția predată!” +18   FOTO
Imagini emoționante de la FCSB - FCU Craiova: „Mulțumim pentru lecția predată!”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2022 23:30 / Actualizat luni, 01 august 2022 23:44

Alex, un fan nevăzător al celor de la FCSB, a dat lovitura de start a meciului cu FCU Craiova și a fost aplaudat de publicul de pe Arena Națională

Azi, FCSB a postat pe pagina oficială imagini cu suporterul, pe gazon și în vestiarul roș-albaștrilor, și un mesaj emoționant: 

„Fotbalul este mai mult decât un joc. Este o stare de spirit. Fotbalul se vede pe stadion sau la televizor. Dar sunt și situații în care doar se simte. Este cazul lui Alex Daniel Teleki, care vine la fiecare meci al roș-albaștrilor, cu trenul, din Reșița. Ceva ce nu mulți reușesc să facă. Dar când este vorba de o persoană nevăzătoare, este cu atât mai emoționant. 

În semn de apreciere pentru efortul lui extraordinar, FCSB și Peluza Nord Steaua Oficial i-au cerut ca, la meciul cu Fotbal Club Universitatea 1948, de duminică seară, să dea lovitura de start. Și a fost ovaționat de toți cei 15.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională. 

.Mulțumim pentru lecția predată, Alex!”.

Adversara dorită de Mihai Stoica pentru FCSB în play-off-ul Conference League: „Sper să nu mergem acolo, că nu mai sunt locuri la hotel”
FCSB
Adversara dorită de Mihai Stoica pentru FCSB în play-off-ul Conference League: „Sper să nu mergem acolo, că nu mai sunt locuri la hotel”
Gazeta a asistat la meciul viitoarei adversare a FCSB-ului în Conference: în jurul cui se învârte jocul + atmosferă, absențe și reveniri
dunajska streda - fcsb
Gazeta a asistat la meciul viitoarei adversare a FCSB-ului în Conference: în jurul cui se învârte jocul + atmosferă, absențe și reveniri

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
leftymius
leftymius  •  02 August 2022, 13:36

Foarte emotionanta. Poate chiar unica in lume povestea si devotamentul lui Alex.

balotelli
balotelli  •  02 August 2022, 10:09

Cei care pe vremuri au susținut la unison adevărata Steaua - echipa care a adus bucurie tuturor iubitorilor de fotbal din țară - iar acum se ceartă orbește pe forum-uri și pe stadioane uitând că de fapt sunt frați... sunt mai nevăzători ca eroul din articol. Pentru că umbresc acele performanțe, riscând să facă uitate acele clipe unice pe care le-au trăit... prin faptul că aleg să continue la nesfârșit un război mărunt și total lipsit de sens. Lecția ar trebui să fie pentru noi toți. Dar nu va fi. Pentru că scindarea ne-a orbit. Orgoliile sunt acum prea mari iar rivalitatea care ne-a intrat în sânge nu mai poate fi stinsă nici măcar cu lacrimile din ochii celor care văd cu sufletul. Fotbalul se simte. Dar vederea întunecată de fanatism ne face să uităm ce am fost, fără sa mai simțim nimic.

tadeusgg
tadeusgg  •  02 August 2022, 08:53

Felicitari!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează