FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Momente de panică pentru Ngadeu » Fundașul lui FC Botoșani a ajuns la spital cu hemoragie internă!

Articol de , - Publicat vineri, 08 mai 2015 12:24

Fundaşul central al FC Botoşani, Michael Ngadeu, a ajuns, vineri dimineaţă, la Unitatea de Primire Urgenţe, după ce în ultimele zile a acuzat o stare de rău. 

După ce i s-au făcut o serie de analize, acesta a fost diagnosticat cu o hemoragie digestivă şi anemie.

Medicii au luat decizia de a-l trimite la Iaşi, pentru efectuarea unei colonoscopii.

"Am fost anunţat de staff-ul tehnic al echipei FC Botoşani că jucătorul Michael Ngadeu prezenta o stare de rău. Le-am recomandat să fie adus la Spitalul Judeţean. După investigaţii, s-a pus în evidenţă prezenţa unei hemoragii digestive, dar era în faza de emisie. Analizele efectuate au arătat o mică anemie, asta înseamnă că putea să fie o hemoragie în canitate mică. I s-a efectuat endoscopia şi nu s-au pus în evidenţă leziuni la nivelul esofagului, stomacului", a declarat medicul Petre Rădăuceanu, şeful UPU-SMURD.

Michael Ngadeu nu va putea juca în meciul de duminică, atunci cînd FC Botoşani îi întîlneşte pe cei de la CFR Cluj. Fotbalistul botoșănenilor spune că se simte bine și speră ca echipa să cîștige la Cluj și fără el.

"Acum mă simt bine, sînt doar puțin amețit. Am făcut cîteva analize și sper că e OK totul. Duminică am mîncat ceva, dar nu știu de la ce. Am fost la un restaurant și mi-am comandat sarmale, am gustat una, dar nu am mai putut mînca. Este prima mea problema în Romania. Nu am mai fost în spital de vreo 4 ani. Sigur băieții se vor descura și fără mine. Sper să cîștige meciul de la CFR Cluj. Faugh-Porret și Danci pot juca pe postul meu", a declarat Michael Ngadeu.

„Am mîncat nişte sarmale şi nu mă simt deloc bine. Am încerca pentru prima dată această mîncare tradiţională românescă însă nu mi-a plăcut deloc. Nu ştiu cum puteţi voi mînca sarmale. Nu mai mănînc în viaţa mea sarmale”
Ngadeu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dash.berlin
dash.berlin  •  08 Mai 2015, 17:12

Aiurea....nu ti-a fost de la sarmale ci de la tonele de pastile anabolizante pe care le bagi in tine .

zecs93
zecs93  •  08 Mai 2015, 15:43

sarmalele moldovenesti sunt ucigase :))

nesv1234
nesv1234  •  08 Mai 2015, 13:26

Cum sa nu iti placa sarmalele? Eu zic sa-l expulzam din tara :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close