FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Momentele care i-au marcat cariera lui Keșeru: „Până la 6 dimineața n-am schițat un gest”

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 21:30 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 23:26

Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, fostul atacant Claudiu Keșeru (37 de ani) a vorbit despre cele mai grele două momente din cariera lui de fotbalist. Ambele petrecute în tricoul roș-albastru. Primul în august 2014, când Ludogoreț a eliminat-o dramatic pe FCSB la penalty-uri, iar echipa lui Becali a ratat grupele Champions League. Iar cel de-al doilea la meciul cu Aalborg, din Danemarca, pierdut 0-1.

Keșeru nu poate uita coșmarul trăit în Bulgaria la meciul retur cu Ludogoreț din play-off-ul de Champions League. După 1-0 în tur, FCSB a început tare returul de pe „Vasil Levski”, însă după doar 30 de minute roş-albaştrii s-au stins, iar Ludogoreţ a trecut la cârma jocului, au marcat și-au dus jocul în prelungiri.

Claudiu Keșeru, dezastrul din Bulgaria și eliminarea dramatică din Champions League

În minutul 118, portarul bulgarilor a fost eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător la Varela. Şi a început nebunia! Moţi a fost cel care a intrat în poarta bulgarilor la loviturile de departajare și-a devenit erou, după ce-a parat execuțiile lui Paul Pârvulescu şi Cornel Râpă.

„Păcat de aceea calificare ratată cu Steaua la penalty-uri. Una era să te califici cu campioana țării tale în Liga Campionilor la tine acasă și una e să te califici cu Ludogoreț când ești în străinătate. Alt impact și altă satisfacție când știi că i-ai dus și pe-ai tăi. Ăla a fost momentul cel mai trist din cariera mea!”, a spus Keșeru la „Prietenii lui Ovidiu”.

Trei zile nu mi-am găsit somnul. Nu contau banii... Tot timpul am considerat că banii vin, se duc... Nu e ceva fără de care nu poți să trăiești! Satisfacția aceea profesională... Mai ales că încă nu jucasem la momentul respectiv în Champions League”, a mai punctat fostul atacant.

Când ești copil îți spui că vrei la echipa națională și să auzi imnul Ligii Campionilor. Cu ideile astea am pornit. Echipa națională era acolo, descoperisem Europa League, dar lipsea imnul Ligii Campionilor. Când am ajuns acolo...

Claudiu Keșeru, fost atacant

Cum trăia înfrângerile Claudiu Keșeru: „N-aș fi vrut să fie nimeni în pielea mea”

Iar înfrângerile i-au marcat mult viața atacantului care a scris o lecție de istorie în tricoul roș-albastru.

„N-aș fi vrut să fie nimeni în pielea mea în momentele alea. Ca să vă dați seama... Maica-mea și cu nevastă-mea nu vorbeau. Nu scoteau niciun cuvânt. Pentru că nu știau în ce stare sunt. Mergeau la meci, veneau acasă, așteptau și nu ziceau nimic”, a dezvlăluit Claudiu.

Keșeru s-a referit la meciul din Danemarca, pierdut de FCSB 0-1 cu Alboorg. „După meciul ăla în care am ratat eu șapte, opt ocazii... S-a terminat meciul. Am ajuns la hotel, trec două ore, trei ore. Stăteam cu Adi Popa în cameră. Meciul a fost la zece parcă, la două dormeam de obicei. Eu nu scosesem niciun cuvânt”, a povestit Claudiu.

Și-a continuat: „Până la patru mă uitam în tavan. În gol. De la două până la șase, Popică a făcut glume doar să mă scoată din starea aia. El care dormea la ora două. La șase am schițat și eu primul gest... El a fost cel mai bun prieten al meu din fotbal. Urmează să-i fiu naș! Un băiat de milioane”.

Urmărește aici toată emisiunea cu Claudiu Keșeru

Citește și:

Pentagon la Euro 2024! » GSP a intrat în fortăreața din Würzburg a echipei naționale și a aflat toate cerințele lui Edward Iordănescu: „«Ascundeți» clădirea!”
GSP E ÎN GERMANIA
Pentagon la Euro 2024! » GSP a intrat în fortăreața din Würzburg a echipei naționale și a aflat toate cerințele lui Edward Iordănescu: „«Ascundeți» clădirea!”
Detaliul vital prin care FCSB a omorât campionatul » Ce arată calculul GSP
FCSB
Detaliul vital prin care FCSB a omorât campionatul » Ce arată calculul GSP

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
dududuru
dududuru  •  03 Aprilie 2024, 21:22

Vorba lui nea Costel...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează