FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Momentele de cumpănă ale unui fost copil-minune de la Craiova: „Ce să mă duc la toaletă, că era cât butonul de la lift! Nici n-o vedeam în pantaloni de frică”

Dragoș Firțulescu a fost invitat la GSP Live +31   FOTO
Dragoș Firțulescu a fost invitat la GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2020 11:19

Dragoș Firțulescu (31 de ani), fosta mare speranță a lui FC U Craiova, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, unde a făcut mai multe dezvăluiri din cariera sa. 

În decembrie 2018, pe vremea când evolua în Bulgaria, Dragoș Firțulescu a trecut printr-unul dintre momentele de cumpănă ale carierei. Mijlocașul s-a accidentat grav la genunchi, suferind o ruptură de ligamente care l-a ținut pe bară luni bune. 

În direct la GSP Live, Dragoș Firțulescu a povestit cu lux de amănunte anevoioasa perioadă de recuperare prin care a trecut , dar și momentele în care a suferit intervenția chirurgicală la genunchiul afectat.

Dragoș Firțulescu: „Dacă eram în România, nu primeam nici bani de operație”

„Toți jucătorii care se operează rămân cu astfel de cicatrici. Am avut și noroc pentru că am nimerit într-un club bun, profesionist, cu antrenori profesioniști, care au fost alături de mine. Toți spuneau că sunt un jucător terminat, dar eu, în subconștientul meu, știam că o să revin mult mai puternic și că o să ating target-ul pe care mi-l doresc în viață.

Mai aveam 6 luni și îmi expira contractul. Dacă eram la vreun club din România, probabil că nu primeam nici bani de operație și eram trecut pe linie moartă, puneau portarii de la stadion să nu mă mai lase să intru

(...) E îngrozitor să ai o asemenea accidentare. Țin minte că în dimineața în care m-am operat, asistenta a venit și mi-a zis să mă duc la toaletă, pentru că urma să intru în sala de operații. Ce să mă duc la toaletă, că era cât butonul de la lift! Nici n-o vedeam în pantaloni, ce să mă mai duc la toaletă? Îmi era așa frică...”, a spus Dragoș Firțulescu, la GSP Live.

EXCLUSIV Momentele de cumpănă ale unui fost copil-minune de la Craiova: „Ce să mă duc la toaletă, că era cât butonul de la lift! Nici n-o vedeam în pantaloni de frică”

Firuțulescu, la GSP Live: „Eram într-un picior, dar mi-au prelungit contractul”

„Mi-am dorit foarte mult să revin, iar cei de la Beroe mi-au prelungit contractul în condițiile în care eu eram într-un picior. Am fost un băiat serios, am muncit foarte mult și am fost apreciat. Când nu ești apreciat, îți întoarce spatele și câinele de acasă.

Am avut ambiție foarte mare. Eu n-am avut accidentări în carieră. A fost o accidentare banală. Dacă ar mai fi 10 tackling-uri ca acela, cred că nu s-ar mai întâmpla ce s-a întâmplat. La prima vedere, doctorul mi-a spus că nu e ceva grav. Am sunat și pe la București, am trimis RMN-ul și acolo”  - Dragoș Firțulescu

Dragoș Firțulescu, fosta speranță a Olteniei

Dragoș Firțulescu și-a început cariera de jucător la Craiova și era văzut la un moment dat drept una dintre speranțele ale oltenilor. Ulterior, acesta a bifat foarte multe echipe din România și din străinătate, printre care ASA Târgu Mureș, Alki Larnaca, U Cluj, Dinamo, UTA, Kaposvar, Pandurii sau Beroe Stara Zagora. Acum, evoluează în India, la formația Chennaiyin FC

61 de partidea bifat Firțulescu în Liga 1, reușind 1 gol și 5 assisturi; fotbalistul are o selecție în echipa națională U17

FOTO. Cariera lui Dragoș Firțulescu, în imagini: 

+27 FOTO

Citește și alte știri din emisiunea GSP Live: 

EXCLUSIV VIDEO Ce i-a făcut Mititelu lui Mihai Costea pentru că nu a mers la stomatolog: „Când îmi amintesc, îmi dau lacrimile de râs”

EXCLUSIV Patrick Petre, povestea unui naufragiat » Explicații pentru declinul unei mari speranțe: „E o păcăleală ce făcea el”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează