LIGA 1  ·  DEMITERE

Momentul despărţirii se apropie » Oficialii Stelei recunosc: "Există posibilitate ca Gâlcă să fie demis"

Luni, 16 Martie 2015, 00:00

Rezultatele slabe din ultima vreme  ale Stelei pot duce la demiterea antrenorului Costel Gâlcă, iar acest lucru a fost confirmat şi de preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam.

"La Steaua au început problemele după meciul din semifinala Cupei Ligii cu Astra, 3-0. Am văzut că am bătut la scor şi probabil ne-am relaxat. Aşa am pierdut meciuri şi s-a ajuns şi la jocul de aseară (n.r. Pandurii - Steaua 1-3). Cred că există o lipsă de concentrare şi o lipsă mare de atitudine. Nu mai avem agresivitate.

Băieţii trebuie avertizaţi că şi alţii pot juca fără bani, şi alţii au salarii mai mici. Un cuvînt al patronului ar cîntări mult mai mult decît cuvîntul altora. Există şi posibilitatea ca Gâlcă să fie demis, dar acum n-ai ce-i reproşa acestuia. Echipa joacă slab, dar nu-i din cauza lui. El e în grafic, e la 7 puncte peste locul 2 din campionat", a spus Duckadam la televiziunea sportro.“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (99)

riccardo1966  •  17 Martie 2015, 02:38
Postat de crotalie pe 16 Martie 2015, 11:45

Noi care iubim culorile sfinte rosu si albastru suntem alaturi de cea mai valabila echipa si incurajam pe baietii. Avem incredere totala adica si deplina ca sa fiu precis ca Costel Galca care are la dispozitie lotul aflat sub bagheta va utiliza in meciurile urmatoare care urmeaza cel mai optim angrenaj cu un trident din care nu va lipsi motoreta pe aripi pe care deja o cunoastem si stim. Sau sa vina sa se alature si Reghe care s-a slefuit in strainatate si a crescut mult. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

Nu prea te ,,halesti" cu Limba Romana...

sibelius  •  16 Martie 2015, 20:00

Oricand v-a fi demis Galca evenimentul va avea loc mult prea tarziu.

andy_2008  •  16 Martie 2015, 16:29

Asta cu prostia lui e in stare sa piarda toate obiectivele,echipa e debusolata total.

Vezi toate comentariile (99)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1