FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Momentul în care Nicolae Dică l-a lăsat mască pe Mihai Stoica: "Știi cine e ăsta?"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 16 noiembrie 2017 15:45

Mihai Stoica a vorbit despre prietenia cu Nicolae Dică și a povestit un episod petrecut în 2006, în timp ce familiile celor doi erau împreună în concediu în Antalya. 

Oficialul roș-albaștrilor a fost surprins la acel moment de faptul că Nicolae Dică l-a recunoscut pe fostul fotbalist al celor de la Trabzonspor, Gökdeniz Karadeniz. 

"Eu am avut concedii cu el când el era jucător şi eu conducător. Eram în Antalya cu familiile, cu el, cu Rădoi, cu Paraschiv, cu Iacob, gaşcă mare eram. Prin 2006, jucau nişte turci bowling şi mi-a zis: «Ştii cine e ăsta?» Eu habar nu aveam, nu avea faţă de fotbalist.

Era Gokdeniz Karadeniz. I-am spus: «Du-te de aici, îl ştii tu pe Karadeniz? De unde îl ştii?». Când m-am uitat la numele celor care jucau bowling, el era. Şi l-am întrebat de unde ştie. Dică se uită non-stop la fotbal", a povestit Mihai Stoica pentru Fanatik.


Gökdeniz Karadeniz este un mijlocaș turc de 37 de ani care a avoluat timp de opt sezoane la Trabzonspor, iar în prezent este legitimat la Rubin Kazan

Mihai Stoica a dezvăluit și cum a fost convins Victor Pițurcă să-l aducă pe Nicolae Dică la FCSB, în ciuda faptului că el a dorit să-l transfere pe atacant încă de când Dică avea 17 ani.

"Am vrut să-l iau la Galaţi când avea 17 ani, când nu exista la Piteşti ca fotbalist, era la juniorii lui FC Argeş. Am vrut să-l iau fotbalist la Steaua şi până la urmă am reuşit.

Florin Halagian l-a convins pe Victor Piţurcă de faptul că Dică e jucător de Steaua. Am pierdut jumătate de an, dar nu a contat, pentru că a venit şi a jucat din prima senzaţional", a adăugat Mihai Stoica pentru sursa citată.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
maradona5
maradona5  •  16 Noiembrie 2017, 19:15

Daca nu prind peste azi iar folosesc gazeta in tufis

roadghost
roadghost  •  16 Noiembrie 2017, 18:20

M-am intalnit cu un prieten, eu i-am zis "Salut", el mi-a zis "Hai noroc, ce mai faci?!", dupa care am mers si am baut o bere iar langa masa noastra era una care semana cu verisoara coafezei lui Reghe, dupa vreo 2 ore am aflat ca era chiar ea, m-a recunoscut dupa sosetele cu Mos Craciun..articol tip gsp:)))...cum va permiteti ma sa mai radeti de fotbalisti , antrenori etc etc??!!..

mdf.
mdf.  •  16 Noiembrie 2017, 17:59

Wow ce tare! :))))))) asta ne intereseaza pe noi pe foamea asta de fotbal din Romania?niste povesti spuse de neica nimeni? Cat a durat fratilor interviul cu mimi stoica?nu va mai opriti din scris despre el

Vezi toate comentariile (3)
Comentează