FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

VIDEO Momentul pe care atacantul celor de la Hermannstadt l-ar schimba cu FCSB: „Aș scoate golul din penalty pentru asta”

Daniel Paraschiv (23 de ani), atacantul celor de la Hermannstadt, rămâne până în vară la formația ce ocupă poziția a 13-a în clasamanetul Superligii. 
Foto: Imago
Daniel Paraschiv (23 de ani), atacantul celor de la Hermannstadt, rămâne până în vară la formația ce ocupă poziția a 13-a în clasamanetul Superligii. Foto: Imago

Articol de , , - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 14:53 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 14:53

Daniel Paraschiv (24 de ani) rămâne și în acest început de sezon un jucător decisiv pentru cei de la Hermannstadt după golul egalizator din remiza cu FCSB, 1-1. La finalul disputei, atacantul a explicat că ar fi dorit să schimbe reușita de la penalty cu un gol în prima repriză când Vali Crețu i-a scos mingea de pe linia porții.

Acesta a ținut să-i laude și pe cei de la FCSB pentru jocul arătat cu un om în minus.

Dawa a izbucnit după Hermannstadt - FCSB: „Poți fi dezamăgit, dar nu fi rasist!” » A publicat mesajele primite: „Nu sunt plătit să vă fac pe voi mai bogați”
HERMANNSTADT - FCSB 2-2
Dawa a izbucnit după Hermannstadt - FCSB: „Poți fi dezamăgit, dar nu fi rasist!” » A publicat mesajele primite: „Nu sunt plătit să vă fac pe voi mai bogați”

VIDEO. Daniel Paraschiv: „Aș fi schimbat asta”

„A fost un meci frumos, un spectacol! Amândouă echipele au făcut un meci bun cu o intensitate ridicată. Am fost aproape de victorie, dar trebuie să felicităm FCSB-ul pentru că au avut un om minus și au încercat să atace constant. Rezultatul e echitabil. Nu prea mi-a făcut cinste golul de azi, dar se pune la cifre.

Aș fi ales să marchez la faza pe care Crețu a scos-o de pe linia porții, în locul celui de la penalty. Vali a avut o intervenție senzațională și nu-i putem lua din merite. Cu omul în plus am încercat să aducem victoria, am avut acea bară la Gabi Iancu, dar să nu uităm că am jucat în fața celei mai bune echipe din campionat”, a spus Daniel Paraschiv la finalul întâlnirii.

Marius Măldărășanu, după Hermannstadt - FCSB: „Asta mă întreba Vali Argăseală”

Măldărășanu s-a declarat mulțumit de deznodământul partidei. Pe deasupra, acesta a dezvăluit ce schimb de replici a avut cu președintele de la FCSB, Valeriu Argăseală.

„Să ai atâtea ocazii într-o repriză cu echipa de pe primul loc, care se bate la campionat, nu poate decât să te bucure. În începutul reprizei a doua am primit gol pe o greșeală la jumătatea terenului, dar mă bucur că băieții au revenit mental. 

Chiar dacă ei au rămas în 10 oameni, oricând pot crea ceva, la ce calitate au. Este un punct care se adună în clasament, dar parcă meritam mai mult, la cum a arătat prima repriză. E un rezultat echitabil, ținând cont de adversar.

FCSB are jucători cu calitate, tot timpul pot crea ceva. Dar cred că și noi am făcut un joc bun, cu multe ocazii, cum place publicului. 

Chiar vorbeam cu nea Vali Argăseală, mă întreba dacă mi-am făcut un control la inimă. Nu am făcut nimic de când m-am lăsat, dar cred că e cazul să merg. Să stai în tensiunea asta... poți găsi ceva. Sper să nu”, a comentat Măldărășanu la OrangeSport.

Citește și alte știri:

Strigătul lui Gabi Balint: „De ce face asta Steaua, echipa mea de suflet? Ca să atragă ură?”

DISPARE un club de tradiție?! „Mai mult ca sigur într-o lună vom retrage echipa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează