FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Monitorizat de Monchengladbach! » După Maxim, un alt jucător de la Pandurii ar putea face pasul spre Bundesliga

Preţul de transfer al lui Paul Anton a fost fixat la un milion de euro
Preţul de transfer al lui Paul Anton a fost fixat la un milion de euro

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 13 martie 2013 21:16

Paul Anton a fost urmărit în ultima perioadă de echipa germană şi oficialii nemţilor sînt gata să facă o ofertă oficială pentru mijlocaş la vară.

Gorjenii sînt pe punctul de a mai da o lovitură pe piaţa transferurilor, după ce l-a vîndut în această iarnă pe mijlocaşul Alexandru Maxim, 22 de ani, la VfB Stuttgart pentru 1,5 milioane de euro.

Următorul jucător care ar putea lua calea Vestului este închizătorul venit în această iarnă de la Bistriţa, Paul Anton. Mijlocaşul a fost adus gratis, iar oficialii gorjeni i-au fixat deja un preţ minim pentru care l-ar lăsa să plece: 1 milion de euro!

Fotbalistul de 21 ani ar putea ajunge la Borussia Monchengladbach, echipă aflată pe locul 9 în Bundesliga. Nemţii l-au urmărit în cantonamentul din Antalya, dar şi la victoria cu Vaslui, scor 2-1. Germanii vor avea un scouter şi meciul cu Rapid, de peste două etape, şi vor face o ofertă la vară în cazul în care vor fi mulţumiţi de evoluţiile internaţionalului de tineret.

"La Pandurii vrem să aducem jucători ieftini şi să îi vindem scump" ( Eugen Pîrvulescu, director executiv Pandurii)

42 de meciuri şi 1 gol a bifat Anton în Liga 1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  14 Martie 2013, 11:04

Nu am urmarit evolutiile sale de la Pandurii dar il stiu din perioada Bistrita si este un mijlocas foarte bun,are tehnica buna,dribleaza lejer dar mai ales pasele sunt atuul sau!

davinci09
davinci09  •  14 Martie 2013, 05:33

Cine n-ar vrea sa cumpere ieftin si sa vândă scump? Mai trebuie sa si poți lucrul asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează