FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA - ASTRA 3-1

Moraes a îngenuncheat Astra » Perla Bistriţei

Junior Moraes, Moraes, Gloria
Junior Moraes, Moraes, Gloria

Articol de GSP - Publicat luni, 08 martie 2010 00:00

După ce a reuşit o "dublă" de senzaţie cu Astra, brazilianul Junior Moraes promite spectacol pentru Gloria

- Moraes, ai reuşit o "dublă" de senzaţie pentru Bistriţa...

- Pentru mine e foarte important că am reuşit să marchez. Am fost bine primit la echipă şi sînt fericit că am reuşit să le întorc respectul oamenilor de aici. Vreau să dau totul pentru a ajuta Gloria să se salveze şi dedic golurile ţării mele şi familiei, mai ales că la noi în familie fotbalul e o tradiţie şi toţi sîntem atacanţi.

- De ce ai ales să vii în România?
- Am trăit o experienţă fantastică la Santos, unde am cîştigat Campionatul Paulista la 19 ani. Apoi am trecut la Santo Andre, dar nu mi s-au dat şanse din cauza "pilelor". Nu-mi pare rău pentru că am venit în Europa. Eu visez să fiu la o echipă de top a lumii, iar campionatul spaniol îmi place cel mai mult.

- Cum ţi se pare nivelul Ligii 1?
- E diferit faţă de Brazilia, în sensul că se pune accept pe aspectele tactice, însă m-am adaptat foarte bine. Mă bucur că antrenorul Şumudică e adeptul jocului ofensiv, iar mie îmi place să fac spectacol pe teren. Steaua mi se pare o formaţie cu mulţi jucători de calitate, dar îmi plac şi Kone, de la CFR, şi Coroian, de la Gloria.

"Moraes este un atacant complet! Are viteză, tehnicitate, nu refuză duelurile unu la unu şi loveşte bine mingea cu capul. Eu deja îl strig «Gigel», pentru că seamănă cu Bucur"
Remus Vlad, director tehnic Gloria Bistriţa

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  07 Aprilie 2010, 12:08

ii mai bun ca bucur cam de 15-20 de ori,,,

 •  08 Martie 2010, 09:47

Hai Gloria!!!

 •  08 Martie 2010, 09:46

bun moraes asta.ha gloria!!!1

Vezi toate comentariile (3)
Comentează