FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - GLORIA

Moraes nu este nici măcar pe bancă la meciul cu Poli! Crezi că pleacă de la Gloria?

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2010 00:00

Vedeta Gloriei  Junior Moraes, nu este nici măcar pe bancă în partida pe care bistriţenii o dispută la Timişoara în faţa lui Poli.

Dorit insistent de Rapid în perioada de mercato, atacantul brazilian a fost cel mai bun jucător al Gloriei în returul stagiunii precedente sub comanda actualului tehnician al giuleştenilor, Marius Şumudică. Varianta oficială pentru absenţa lui Moraes din lot este o răceală care i-ar fi dat de cap în ultimele zile.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
andy_1950
andy_1950  •  24 Iulie 2010, 22:57

fratii Moraes au semnat acum 5 min cu Rapid 22:55

ticutroya
ticutroya  •  24 Iulie 2010, 20:59

Adrian33 , ar trebui sa le ceri cota parte celor de la gsp. Eu la tine am citit prima data informatia asta , inca de dimineata . Multumesc . Sper sa vina la Rapid .

r4apiduletz
r4apiduletz  •  24 Iulie 2010, 20:44

semneaza cu rapid FZR

Vezi toate comentariile (4)
Comentează