FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - DINAMO 3-1

Moţi şi Muşat au fost penibili cu Vaslui

Moți și Mușat (în
plan secund) au
fost depășiți clar
de Temwanjera
Moți și Mușat (în plan secund) au fost depășiți clar de Temwanjera

Articol de - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 septembrie 2011 22:35

Conform firmei de monitorizare InStat, Moţi şi Muşat au jucat penibil la Vaslui, fiind principalii vinovaţi de primul eşec al liderului


Dinamo a încasat la Vaslui de trei ori mai multe goluri decît în primele cinci etape din Liga 1. Îngrijorător pentru Ciobotariu este modul în care apărarea a fost perforată de trioul Sînmărtean - Wesley - Adailton! "Am făcut greşeli copilăreşti, e inadmisibil să primeşti două goluri în cîteva minute din cauza unor erori banale" a fost concluzia tehnicianului de 40 de ani.

Cifrele furnizate de firma InStat îi dau dreptate lui Ciobi. Evoluţiile liniei defensive au fost catastrofale, mai puţin cele ale lui Luchin şi Grigore, care s-au descurcat onorabil. De exemplu, Moţi şi Muşat au cîştigat împreună doar trei dueluri. Primul "a închis" tîrziu la golul de 1-1 al lui Temwanjera, iar la cel de-al doilea al moldovenilor l-a scăpat din marcaj pe Wesley. Muşat a pierdut toate duelurile cu Adailton, adversarul său direct, şi l-a faultat şi în careu pe Sînmărtean în minutul 50, dar Robert Dumitru a lăsat eronat jocul să continue!


"Trebuie neapărat să remediem problemele din apărare. Urmează meciul cu Rapid, pe care sîntem obligaţi să-l cîştigăm pentru a ne păstra poziţia de lider"
Liviu Ciobotariu, antrenor Dinamo

"Am luat două goluri din superficialitate şi din insuficienţă de concentrare. În partea a doua, numărul erorilor individuale şi de plasament au fost mai mari"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

Evoluţia defensivei la Vaslui
Parametri Luchin Grigore Moţi Muşat
Acţiuni în defensivă/reuşite 22/21 25/23 18/11 16/10
Dueluri/cîştigate 15/9 9/7 9/2 9/1
Deposedări/reuşite 4/3 2/1 3/0 2/1
Mingi pierdute/în jumătatea proprie 10/4 2/1 1/0 11/5
Pase/precise 49/42 41/32 26/22 49/36

"Rapidul găseşte viaţă peste tot"
Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, susţine că partida de duminică împotriva Rapidului, de pe teren propriu, va fi în avantajul giuleştenilor. "Rapidul găseşte viaţă peste tot! Au un avantaj mare în meciul cu noi pentru că neavînd unde să joace au tot mers peste tot prin ţară. Încet, încet se vor obişnui cu toate stadioanele!", s-a amuzat oficialul "cîinilor".

Moţi şi-a revenit
Liviu Ciobotariu poate conta pe Cosmin Moţi pentru partida cu Rapid, de duminică. Fundaşul a suferit o comoţie minoră după ce mingea şutată de Sînmărtean l-a lovit în cap şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. După meci a fost dus la spital pentru investigaţii, iar la plecare doctorii l-au asigurat că se poate antrena normal. Singurul cu probleme rămîne Laurenţiu Rus, care acuză o lovitură puternică la glezna dreaptă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
marciprius2
marciprius2  •  13 Septembrie 2011, 21:37

Cand mediatizezi un jucator care da gol cuDinamo printr-un culoar creat de el prin accidentarea lui Moti(Moti primea ingrijiri pe margine dupa un sut in figura expediat de Sanmartean);deci Culoarul era gol prin lipsa unui fundas dinamovist(dINAMO JUCA IN 10 IN ACEL MOMENT!),inseamna ca am ajuns rau! De aceea vom ajunge ca si nationala in urna a 5-a valorica! E dureros,dar se v-a intampla,fratilor!

alpin
alpin  •  13 Septembrie 2011, 20:46

Exagerari ale presei! Cei doi joaca totdeauna asa!!!

valybraila
valybraila  •  13 Septembrie 2011, 19:27

datii un pistol lui moti sa se impuste,asta nu face fata nici in divizia C

Vezi toate comentariile (22)
Comentează