FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Motivul incredibil pentru care Steaua a renunțat la Cojocaru » Becali a dezvăluit tot

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 18:57

Steaua a decis să renunțe azi la portarul Valentin Cojocaru (20 de ani) pe care l-a dat la Crotone, în Serie A. Gigi Becali a oferit mai multe detalii legate de acest transfer și a dezvăluit motivul pentru care a decis să-l transfere.

"Da, pleacă pe un milion de euro. 250.000 de euro acum şi 750.000 de euro dacă rămân în Serie A. Dacă retrogradează, vine înapoi.

Eu vreau să fac fotbal la Steaua, nu grădiniță. Când vin părinții și te cicălesc, copilul ăla nu mai are viitor. Tatăl lui venea și ne spunea că MM ar avea ceva cu el. Că nu știu ce avem noi cu el. Am vorbit cu jucătorul și i-am spus că doar cu el și cu Hamroun am probleme. Doar ei doi ne fac probleme aici așa că am renunțat la el.

L-am dat la Crotone. Am rezolvat cu Stăncioiu. N-am dat niciun ban pe Stăncioiu. Are în contract că dacă primește o ofertă mai mare decât are la ASA îi va da drumul. El are 6000, noi îi dăm 7000 de euro. Nu stau să mă rog de Cojocaru, că el e cel mai mare portar din Europa", a declarat Gigi Becali la Digisport.

400.000 €e cota de transfer a lui Cojocaru, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
plischi
plischi  •  31 August 2016, 06:16

cojocaru este un portar de viitor. milionul este un lucru de prezent, chiar daca numai un sfert acum.

travka
travka  •  30 August 2016, 23:30

cojocaru asta a inceput bine dar a continuat prost, e un portar slab, nesigur, aveam emotii de fiecare data cand era mingea spre poarta, omu e labil psihic si se vede, sa plece linistit

travka
travka  •  30 August 2016, 23:30
Postat de Cojocariu Iosif pe 30 August 2016, 22:17

Acest articol dovedeste amatorismul care domneste la echipa,parca ar fi vorba de *** si branza...manelisti si vampe,nu mimisor,...:)))...dar trecand intr-un registru serios,nu o sa fie profesionalism la acest club niciodata si nici adevarata performanta...este adevarat ca nici nu este de unde...

lasa ca e profi la dinamu, locul 175 in europa, un lot de doi lei, rapid e in faliment si desfiintat, petrolu la fel, cfr insolventa, astra abia mai respira cu califcarea asta, otelul faliment, craiova abia respira, care e clubul ala profesionist in liga 1? la Steaua macar se fac bani si ceva performante, sa intri in grupele EL pentru ROmania e o performanta in sine, unde Dinamo sau defunctii de la Rapid doar viseaza

Vezi toate comentariile (29)
Comentează