FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gazeta dezvăluie motivul incredibil care a dus la ruptura dintre Iordănescu și Becali

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB
Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 15 noiembrie 2021 13:13 / Actualizat luni, 15 noiembrie 2021 14:20

GSP.RO a aflat motivul real care a dus la plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB. 

Toate detaliile descoperite de jurnalistul GSP Costin Ștucan despre contrele dintre Gigi Becali și Iordănescu, pot fi citite AICI.

Pomana lui Becali
FCSB
Pomana lui Becali

500.000 de euroeste clauza de reziliere la care Iordănescu a renunțat la FCSB

Iordănescu a rezistat 88 de zile la FCSB

Iordănescu jr. a bifat doar 88 de zile pe banca roș-albaștrilor, însă e departe de a fi antrenorul care a rezistat cel mai puțin, postură în care se regăsește Ilie Dumitrescu

18 august: Edward Iordănescu - Bine ai venit! 14 noiembrie - Mulțumim, Edward Iordănescu! Între cele două momente n-au trecut nici măcar 3 luni pline. Acesta a fost mandatul de antrenor principal pe care Edi l-a bifat la FCSB. Însă nu e tehnicianul îndepărtat cel mai repede dintre cei cu care a colaborat Gigi Becali în ultimii aproape 19 ani, de când conduce gruparea roș-albastră.

Edward prinde Top 10 instabilitate la FCSB, însă e departe de podium. Acolo unde lider continuă să rămână Ilie Dumitrescu, cu doar 40 de zile, petrecute în august și septembrie 2010, după care a renunțat din cauza imixtiunilor lui Becali.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
1103412569685798
Grigoriu Laurentiu  •  15 Noiembrie 2021, 14:09
Postat de Marcel Popa pe 15 Noiembrie 2021, 14:02

Atâta promovați omul Becali ,de zici ca este primul antrenor ,care îl mazileste.Un ziar sportiv adevărat nu ar promova un asemenea om. Becali numai rău face fotbalului, dar voi gsp nu vedeți.

Corect Becali nu ar trebui sa fie promovat ,dar din pacate ...lui ii place sa se vorbeasca despre el Cred ca este capabil sa si plateasca pentru a aparea pe prima pagina In alta ordine de idei el este un personaj CAN-CAN unde apare el ,apar si problemele bune sau mai putin bune Deci o mina de aur pentru jurnalisti Platiti de Becali si castigand datorita lui Becali

steaua.ro
steaua.ro  •  15 Noiembrie 2021, 14:08

Bine le-a facut cici la iordanesti! Cine mai era ca ei, umflati prin august, ca vezi doamne ca fcsb e steaua, ca trebuie sa joace in ghencea, osanale, superioritate... si iata cum realitatea ***.... din nou asistam la ***, din nou ne bucuram ca Steaua are drumul ei propriu si un nou inceput departe de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

0005
0005  •  15 Noiembrie 2021, 14:04

Toti FCSB-istii cu mic cu mare vor deveni "talpanisti"! Ordin de la "stapan" :)))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează