FOTBAL  »  Superliga  »  

Motivul insomniilor lui Chivorchian

Chivorchian nu prea doarme noptile, dar tot viseaza la titlu
Chivorchian nu prea doarme noptile, dar tot viseaza la titlu

Articol de GSP - Publicat luni, 21 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 21 februarie 2011 09:13

Clubul bănăţean va aniversa 90 de ani de existenţă, iar Gheorghe Chivorchian îşi doreşte o sărbătoare pe cinste în vară. "Este cea mai importantă perioadă din istoria echipei, pentru că, în doar cîteva luni, Poli poate aduce la Timişoara ceea ce lumea aşteaptă de atîţia ani. Dacă vom fi inteligenţi şi vom avea parte de linişte, avem şansa să ne putem bucura de o realizare extraordinară", spune directorul general Gheorghe Chivorchian.

El mizează pe unitatea lotului: "S-au făcut eforturi mari pentru a se fi la zi cu salariile. Si se vor face şi în continuare pentru că este o perioadă grea. Trebuie să fim uniţi, să nu mai umblăm pe la comisii şi să ne întrebăm de memorii. În următoarea perioadă, toată atenţia trebuie să fie canalizată spre ceea se se va întîmpla în teren", a concluzionat conducătorul timişorenilor.

Chivorchian a povestit si de ce are insomnii: "De ani întregi sînt chinuit în familie pentru că nu am cucerit titlul de campion al României. Sînt singurul din familie fără acest trofeu! Deja nu mai dorm nopţile, nu mai am linişte. Oricum, dacă vom ieşi campioni, trofeul meu va fi cel mai important din familie pentru că fotbalul este sportul rege" . Ambele fiice ale lui Chivorchian joaca volei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close