FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Motivul pentru care a picat unul dintre transferurile de la Dinamo » Ioan Andone a refuzat! EXCLUSIV Reacția neașteptată jucătorului

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 februarie 2017 11:48

După anunțul că Paul Papp și-a reziliat contractul cu FC Will, din liga a doua elvețiană, Dinamo a intrat pe fir în vederea unui eventual transfer, dar mutarea nu s-a concretizat.

UPDATE

Paul Papp a răspuns în exclusivitate afirmațiilor făcute de Constantin Anghelache, după ce fostul președinte dinamovist a spus că jucătorul a fost refuzat de Dinamo.

"Nici măcar nu am vorbit cu Andone! Știu că Andone și grupul mă voiau. De restul nu putem vorbi pentru că nici măcar nu ajunsesem la un contract. Singurul cu care am vorbit a fost bunul meu prieten Dănciulescu. A fost o discuție amicală, o mică tatonare, atât! Anghelache e dezinformat de cineva", a spus Papp pentru GSP.RO.

Fostul președinte dinamovist Constantin Anghelache a dezvăluit că jucătorul a impus o condiție cu care Ioan Andone nu a fost de acord.

"L-au refuzat după o condiţie subiectivă a jucătorului. Papp dorea o condiţionare venit - jucat, nu contează. Aşa ceva nu există în fotbal. Andone este un profesionist.

A învăţat foarte multe de la Mircea (n.r. - Mircea Lucescu). El ştie foarte bine că un jucător îşi câştigă locul în lotul de 18 şi după aceea în primii 11", a spus Anghelache la TV Digi Sport.

Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate zilele trecute că Paul Papp a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Karabukspor, unde va avea un salariu de 600.000 de euro pe an. 

Papp a plecat de la FC Will ca urmare a problemelor financiare de la echipă. Fundașul avea unul dintre cele mai mari salarii, 550.000 de euro, și a decis de comun acord cu echipa să rezilieze contractul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  03 Februarie 2017, 19:55

Pap prefera liga a 2-a sau sa joace intre atentate prin turcia din 2 motive. 1 - ca ia un ban mult mai bun decat in Romania..si 2 - ca nu-l mai vede nimeni cat de praf este.

khal_37
khal_37  •  03 Februarie 2017, 17:18

Colegii l-au rupt pentru ca era ,,,sifon''. Este cunoscut faptul ca jandarmii sunt infratiti cu galeria dinamovista dar ei nu merg la toate meciurile, ci doar la cele cu risc, gen cu Steaua. In rest sunt implicati in bataile si scandalurile nationalei Romaniei unde se erijeaza impreuna cu galeria dinamovista drept organizatori si ne umilesc scandand: dinamo egal Romania.

grandetorito
grandetorito  •  03 Februarie 2017, 17:02

Ghinionist mare Paul asta!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează