FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Motivul incredibil pentru care Fabbrini nu a jucat în Viitorul - Dinamo » Tras pe linie moartă de spanioli

Diego Fabbrini (roșu), în Dinamo - FC Botoșani 1-1 FOTO Bogdan Bălaș +18   FOTO
Diego Fabbrini (roșu), în Dinamo - FC Botoșani 1-1 FOTO Bogdan Bălaș

Articol de - Publicat joi, 12 noiembrie 2020 07:49 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 07:59

Diego Fabbrini (30 de ani) a întrebat când i se vor plăti salariile restante, iar șefii lui Dinamo s-au simțit ofensați și jucătorul a fost doar spectator la Ovidiu, cu Viitorul (1-2). Italianul este extrem de afectat, fiindcă managementul spaniol i-a creat o imagine proastă, acuzându-l că face atmosferă negativă.

Diego Fabbrini, înfofolit, cu geacă până la bărbie, cu masca de protecție albă la gură, doar spectator la Ovidiu, cu Viitorul (1-2), fără să prindă lotul de 20. Aceasta după ce în zilele premergătoare duelului era văzut ca om de primul „11” sub comanda lui Cosmin Contra! Mijlocașul de 30 de ani a fost pedepsit de către managementul clubului fiindcă a avut curajul să întrebe când i se vor vira salariile restante

La fel ca mulți dintre coechipieri, pe 15 noiembrie va bifa trei luni adunate de neplată, alții având două lefuri restante. Mai mult, italianul nu se știe dacă va face parte din lotul pentru restanța cu Astra, cu toate că nu are nicio problemă medicală și a dat semne de revenire în joc în ultimele săptămâni.

Discuțiile despre bani, interzise la Dinamo

Italianul a fost acuzat de managementul spaniol că face atmosferă proastă la echipă, detaliu ce l-a deranjat și mai mult! Peninsularul a întrebat despre situația lui financiară și s-a trezit acuzat că vrea să creeze o răzmeriță. Spaniolii din conducere le-au transmis jucătorilor să nu mai dialogheze cu nimeni din afara clubului despre bani, după ce și Cosmin Contra le interzisese acest detaliu la începutul toamnei! Doar că între timp „Guriță”, neplătit, a ajuns el însuși să-i atace pe oficiali pentru restanțele salariale.

În tot acest timp, Pablo Cortacero răspunde unor suporteri ce-l apelează pe Facebook, iar discursul său este tras la indigo: „Săptămâna aceasta sigur voi achita toate restanțele jucătorilor și angajaților. Au fost ceva probleme cu banca. Nu vă luați după presă, fiindcă se vrea răul lui Dinamo. Vom face ședință pentru mărirea de capital. Stați liniștiți, Dinamo va fi bine, nu va ajunge în faliment!”.

260este index-ul InStat al italianului, doar Borja Valle (261) fiind mai bun decât el la acest capitol, în lot

89%este acuratețea paselor lui Diego, numărul 1 la acest parametru

Bătăi de cap pentru Neagoe și Contra

Restanța dintre Dinamo și Astra, de sâmbătă seară, de la ora 21:00, în Ștefan cel Mare, le va da bătăi de cap lui Contra și lui Neagoe, care se vor lupta pentru a evita ultimul loc în clasament. Cum sunt acțiuni ale echipelor naționalei, cei doi tehnicieni nu se vor baza pe câteva piese importante și vor fi nevoiți la improvizații. 

Contra nu-i are sigur pe Gonzalez (Venezuela) și Ricardo Grigore (România U21), iar ieri Sorescu a făcut testul pentru coronavirus ca să se poată alătura, la nevoie, de astăzi echipei lui Mirel Rădoi pentru meciurile cu Norvegia și cu Irlanda de Nord, având șansa debutului. „Geană” va începe fără Lazar (România) și Radunovic (Muntenegru), doi titulari, astfel că între buturi ar putea debuta Mihai Popa.

VIDEO. Totul despre Dinamo - Astra, următorul meci al „câinilor”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Haos la Dinamo: spaniolii vor să fugă! Cortacero și oamenii lui caută soluții ca să plece de la club

Ce avere ar trebui să aibă șefii lui Dinamo ca să susțină clubul? Un doctor în economie dă verdictul: „Asta e suma ce trebuie să o aibă Cortacero în cont”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (23)
mehighms
mehighms  •  13 Noiembrie 2020, 05:17
Postat de creeperno pe 12 Noiembrie 2020, 22:54

Decizie normala pentru un club profesionist. In loc sa te plangi, astepti 3 luni restante si dupa poti sa devii liber de contract. Pana atunci stai linistit si joaca fotbal bre

doamne cat esti de prost!

creeperno
creeperno  •  12 Noiembrie 2020, 22:54

Decizie normala pentru un club profesionist. In loc sa te plangi, astepti 3 luni restante si dupa poti sa devii liber de contract. Pana atunci stai linistit si joaca fotbal bre

116538290032900
Alice Popa  •  12 Noiembrie 2020, 17:50
Postat de ssilvio pe 12 Noiembrie 2020, 16:24

Montini? El joaca sambata probabil, si se razbuna pe catei. Nea alpine, te-au ajuns anii..

Mai Vasile, tu crezi ca stie cineva cum ii cheama pe cei de la Dinamo? Ceri prea mult...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close