FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Motivul pentru care Lazăr şi Bozovici ezită să semneze prelungirea » Vor contracte pe 5 ani!

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2011 00:00

Cei doi sînt mulţumiţi de oferta financiară făcută de club, nu şi de durata extinderii acordurilor

Mai sînt doar 6 zile pînă cînd expiră ultimatumul dat de conducerea rapidistă lui Costin Lazăr şi lui Vladimir Bozovici, iar fotbaliştii nu au dat încă un răspuns. Primului i s-au oferit o nouă înţelegere pe 3 sezoane şi cîte 200.000 de euro pe an, iar muntenegreanului un contract pe aceeaşi perioadă, cu un salariu stagional de 180.000 de euro. Cei doi, ambii în vîrstă de 29 de ani, nu sînt însă încîntaţi de propunerile primite, dar nu neapărat din cauza banilor, ci a perioadei.

"Ambii vor să semneze pe 5 ani de zile! E normal pentru că e greu să le mai ofere cineva această sumă pe vremurile astea. Totuşi, nici noi nu dorim să ajungem să plătim salariile astea unor fotbalişti de 34 de ani. Trebuie să înţeleagă şi ei că aşa nu se poate!", a explicat un conducător.

Nu e exclus ca şefii din Grant să accepte pînă la urmă perioada solicitată de jucători, dar să le propună acestora ca leafa să li se diminueze de la an la an.


"Am nevoie de Lazăr şi de Bozovici, dar negocierile cu ei nu sînt uşoare. Rapid nu mai are performanţe de cîţiva ani şi e greu să le acceptăm cererile"
Marius Şumudică, antrenor Rapid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează