FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Motivul pentru care unul dintre talentele ajunse la Steaua nu s-a impus : "Este un fotbalist senzațional, de 3 milioane de euro, dar Reghe trebuie să-i pună piciorul pe coadă"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2016 12:39

Sebastian Chitoșcă (23 de ani) și Cătălin Ștefănescu (foto, 21 de ani) au fost transferați de Steaua anul trecut de la Ceahlăul, însă între timp au fost dați împrumut la FC Voluntari.

Cei doi nu s-au impus nici la formația ilfoveană, iar conform spuselor lui Viorel Mestecăneanu, fostul președinte al Ceahlăului, Ștefănescu ar avea ceva probleme cu viața extrasportivă.

"Chitoșcă este un fotbalist bun. Eu nu vorbesc despre fotbaliști buni. Ci despre cei senzaționali, așa cum este Ștefănescu. Este cel mai talentat dintre cei cumpărați de Steaua și trebuie adus la club. În momentul de față, Steaua a pierdut 3 milioane de euro, cel puțin! Nu am nimic de câștigat să îl vorbesc de bine pe Ștefănescu, dar are incursiunile lui Hagi.

Dacă Reghe îl antrenează așa cum trebuie și îi pune un paznic, pentru că are niște probleme, Steaua îl vinde cu 3 milioane euro. Trebuie însă să îl țină în frâu, să îi pună piciorul pe coadă, cum se spune", a declarat Mestecăneanu conform Fanatik.

Deocamdată, Ștefănescu e evaluat pe transfermarkt.de la o sumă de 10 ori mai mică decât cea despre care vorbește Mestecăneanu, 300.000 de euro. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
e.moti.on
e.moti.on  •  24 Mai 2016, 13:56

io zic ca popa diuc valoreaza de 3 ori mai mult pentru ca are si nume de fotbalist !

zizu
zizu  •  24 Mai 2016, 13:51
Postat de jack_the_stripper pe 24 Mai 2016, 13:25

Ah, ce s-ar fi impus ele la fcdb... Si s-ar fi pregatit pentru cempionzlig. Numai ca n-are cine sa-i cumpere ca sa nu-i ia altii. Si ce coregrafii ar fi tras PCH... Hei, hei!

orice om cu mintea intreaga nu ar fi facut o asa afirmatie..

dincolodenori
dincolodenori  •  24 Mai 2016, 13:38

GSP ,va rog sa publicati ceva despre Dinamo,vreau sa-i scutur pe puricosi si nu am motiv ,,va rog mult.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează