LIGA 1  ·  U CLUJ - CHIAJNA, DUMINICĂ, 16:00, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, LOOK PLUS ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Motivul uluitor pentru care Marius Şumudică s-a întors la Rapid în 2001: "Din salariu îmi luam 10 apartamente, dar din cauza asta am renunţat la tot"

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 06 martie 2015 23:23

Marius Şumudică, antrenorul celor de la Chiajna, nu va face deplasarea alături de echipă la Cluj pentru meciul cu Universitatea. Tehnicianul se teme să zboare cu avionul şi va ajunge în Ardeal cu maşina personală.
”Echipa va merge cu avionul la Cluj, eu merg cu maşinuţa mea. Vreau să fiu liniştit. Cînd eram la arabi şi trebuia să iau avionul, nu mai eram om cu o săptămînă înainte", a explicat Marius Şumudică la DolceSport.

"Luaţi-vă banii, nu mai am ce să caut aici"
Antrenorul a dezvăluit şi un moment care la determinat să renunţe la foarte mulţi bani din cauza fricii de a călători cu avionul. În 2001, pe cînd evolua la Maritimo Funchal, Şumudică a cerut rezilierea contractului după un zbor cu peripeţii.

"Păi, cînd eram la Maritimo am păţit-o rău. Aterizam cu avionul la Madeira, unde e pista scurtă. Aveam vînt din spate şi avionul risca să ajungă în ocean pentru că nu avea timp să se oprească. De două ori a încercat să aterizeze, a atins cu roţile pista şi s-a ridicat imediat.

Atunci am zis că nu-i de mine şi am plecat, chiar dacă mai aveam un an de contract. Puteam să iau zece apartamente cu banii pe care îi primeam atunci. Am renunţat la tot şi am venit la Rapid. Le-am spus «luaţi-vă banii, nu mai am ce să caut aici!»”, a încheiat Şumudică.Câți români au murit în primele 6 luni din 2020, comparativ cu prima jumătate din 2019. Date oficiale
Libertatea
Comentarii (14)
mvradulescu  •  07 Martie 2015, 17:58
Postat de prigoana70 pe 07 Martie 2015, 11:16

mai exista emblema sub care comentezi?

De ce nu ar exista ? Parcă voi nu folosiți tot emblema aia cu roți înaripate, în ciuda faptului că transportul pe calea ferată a mai rămas doar în amintirile tinereții ? Parcă e mai grav faptul că ați putea ajunge să o folosiți și în meciurile din deplasare programate pe cine știe ce islaz ... Ar fi indicat să renunțați la ironiile de doi bani plagiate de la cine știe ce "eminență cenușie" care face furori pe stadionul "marțienilor" din Ploiești !

cristi47.reload  •  07 Martie 2015, 15:07

Sumudica acvila mica a fost prins la ciordit in avioane. Ii interzic accesul companiile aeronautice

spivak  •  07 Martie 2015, 11:18

Gata, Şumi, ho! am înţeles. Nu te mai cere la Rapid chiar în fiecare zi. Ai răbdare, o să fii iar antrenor în Giuleşti... şi o să zbori iar după un an.

Vezi toate comentariile (14 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1