FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mugur Bolohan, speriat de situația de la Dinamo: "Deja sunt echipe de tradiție care se zbat în Liga a 2-a"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 20:15

Dinamo poate cădea pe loc retrogradabil la finalul etapei curente. Fostul fundaș al alb-roșiilor, Mugur Bolohan (42 de ani), nu-și poate explica situația formației lui Mircea Rednic.

"Nu cunosc amănunte din bucătăria lor. Văd că echipa nu merge. Pentru mine e un lucru regretabil, pentru că am jucat acolo şi am fost trei ani şi ceva în cadrul clubului Dinamo. Dar sper că acum, prin venirea domnului Rednic, să se rezolve din treburi şi să meargă echipa din ce în ce mai bine.

E neplăcut, clar. E neplăcut pentru toate echipele de tradiţie, care văd că se zbat în liga a doua, liga a treia. Sunt Petrolul, U Cluj, echipe de mare tradiţie. Şi cu atât mai mult Dinamo. Nu cred că o să retrogradeze, dar situaţia e dificilă", a declarat Bolohan pentru TV Telekom Sport.

Dinamo ocupă în acest moment poziția a unsprezecea în Liga 1, cu 18 puncte. Dacă Dunărea Călărași nu pierde cu Astra Giurgiu, iar Concordia Chiajna scoate cel puțin un punct din duelul cu CS U Craiova, Dinamo va ocupa penultima poziție.

53de meciuri are Bolohan în tricoul lui Dinamo. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Progresul, Rapid, FCM Bacău, Universitatea Craiova sau Universitatea Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează