FOTBAL  »  Superliga  »  BUGA NEAGĂ

Mugurel Buga: "Nu am avut niciodată probleme cu viaţa extrasportivă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2008 00:00

”Pele” a ţinut să facă anumite precizări cu privire la acuzele care i s-au adus într-un material apărut astăzi, în care se sugerează că ar fi fost dat afară de la Rapid din cauza vieţii extrasportive, anunţă rapidisti.ro:

"Nu am avut niciodata probleme legate de viata extrasportiva in toata cariera mea, iar toti antrenorii cu care am lucrat pot sa confirme asta. Sper sa fie doar o coincidenta faptul ca astfel de inventii au aparut acum, dupa ce conducerea clubului a decis sa renunte la serviciile mele. Singurul care ar putea sa confirme o astfel de intamplare este domnul Rednic, dar am vazut ca si dansul a infirmat cele scrise in acel articol. Imi pare rau, fiindca nu cred ca meritam ca imaginea mea sa fie afectata in felul acesta, dar repet: nu am avut si nu am nici un fel de problema legata de viata extrasportiva", a declarat Mugurel Buga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  10 Februarie 2008, 01:11

Bai IoNUT, care "atmosfera din ghencea bah"? Atmosfera de la cauciucurile de la MayBachul oierului poate. vai mama voastra. Intrati pe bloggurile si siturile rapidiste si numai rahat vorbiti. Nimic nu aveti in capetele alea seci. Tot cu propaganda de prost gust ca pe vremea lui Stalin ati ramas.

 •  09 Februarie 2008, 21:26

mizerii.....hai bah ca voi santetzi mai mizerii decat condycerea....ce atzi facut voi pentru Rapid?....niimic, cu ce drept acuzatzi , cand voi santetzi niste lingai, sa intratzi gratis, sa uinjuratzi, sa facetzi totul din capul vostru, rapidul a avut numai de suferit din cauza voastra.....tacetzi futuva-n gura de jegoshi

 •  09 Februarie 2008, 21:24

Buga vino la Steaua,suporteri te-asteapta cu bratele deschise si ai sa vezi ce inseamna intradevar sa fii apreciata....Steaua te asteapta vino fara prejudecati si ve-i vedea ca atmosferafirbinte din Ghebcea iti va relansa cariera!Fortzza Steaua!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează