FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - CSU CRAIOVA 0-0

Mulțescu, extrem de nervos la finalul meciului cu Chiajna: "Am o experiență de 40 ani în fotbal, nu mă păcălește un arbitru. E o rușine!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2016 22:26

Antrenorul lui CSU Craiova a caracterizat în termeni duri arbitrajul lui George Rădulescu din remiza de la Chiajna, scor 0-0. 

"Ne-am obișnuit să ratăm. Ca să sintetizez, am atacat tot meciul. Am jucat cu o echipă de fotbal-baschet, au jucat pe doi pivoți, prea multă bubuială pe mingea a doua. Au jucat cu vreo șase turnuri de control, zici că erau baschetbaliști.

Am întâlnit un arbitraj inimaginabil, incalificabil. Am avut penalty nedat, mi-a confirmat mai multă lume. Prea multe faulturi greșit semnalizate, offside-uri aiurea. Am experiență de 40 ani, nu mă păcălește un arbitru. E o rușine!

Bălgrădean a prins o zi bună, a apărat tot. Când n-a mai apărat, noi nu am fost în stare să înscriem. Îmi pare rău că n-am avut îndemânarea să materializăm șansele pe care le-am avut. Păcat, poate la anul", a spus Mulțescu la TV Dolce Sport. 

CSU Craiova a remizat pe terenul Concordiei Chiajna, scor 0-0, și a ratat ocazia de a trece pe primul loc.

"Înainte de campionat am fi fost mulțumiți dacă ne-ar fi spus cineva că vom acumula 37 puncte. Acum regretăm că nu am strâns mai multe, am pierdut meciuri pe care trebuia să le câștigăm. Sperăm să rămânem în play-off, apoi vom vedea ce va fi, ne vom juca șansele"
Bogdan Vătăjelu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Decembrie 2016, 09:14

pai voi sunteti atat de slabi ca in ultimul timp nu castigati nici cand tag arbitrii cu voi...nici macar cu echipe de divizia B. si pe Mioveni i-ati furat si v-au bataut, si pe Astra i-ati furat si v-au batut. iar la Popa cu Filip acolo este un umar la umar evident doar ca pe stelistii nepriceputi si milogi ii pacaleste faza de umar la umar intre un fotbalist si o *** de jucator care care pe jos din orice contact. stati cu mana intinsa si cersiti penalty, a doar asa ati ajuns sa mai dati gol.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

badea_nae
badea_nae  •  17 Decembrie 2016, 01:45

a inceput multescu ,zici ca e nistor ,cei mai multi asteapta conferinta de presa nu meciul , bolnav asta !

khal_37
khal_37  •  17 Decembrie 2016, 01:35
Postat de dinamo_fan pe 17 Decembrie 2016, 00:42

numai dupa logica unui trol nesimtit poti sa ceri penalty la un umar la umar gen Popa - Filip. vorbesc la general. Nush cum se face ca din top 6 doar o singura echipa a fost ajutata clar de arbitrii in timp ce restul aproape toate au fost ciupite.

Dacă la faultul lui filip asupra lui popa in careu unde practic l-a placat ca la rugbi a fost umăr la umăr, tu sărăcie ce ești nu ai o mamă și un tata...ai doi tați!!! Iar dacă Steaua era ajutată de arbitrii nu avea din 6 meciuri 4 puncte....avea 18!!! În schimb fc rușinea ROMANIEI 1948 fără arbitrii de casă la ora ăsta se zbătea la mijlocul clasamentului ligii a 2-a!!!! Așa că mai lasă-ne cu ipocrizia ăsta ieftina de fcdb-ist frustrat.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează