FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO / CORESPONDENŢĂ DIN OULTON HALL (ANGLIA)

Mulţescu şi-a descris activitatea de la Dinamo: "Muncă de Sisif" » Ce îl nemulţumeşte pe antrenor

Alexe este unul dintre jucătorii pe care Mulţescu nu ştie dacă va conta
Alexe este unul dintre jucătorii pe care Mulţescu nu ştie dacă va conta

Articol de , - Publicat duminica, 07 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 iulie 2013 19:28

Mulţescu este mulţumit de atitudinea echipei, dar e supărat şi îngîndurat din cauza situaţiei incerte privind eventualele plecări şi sosiri la Dinamo.

Gigi Mulţescu avea de gînd ca de azi, cu Ayr United, de la ora 20:00, să înceapă să rodeze formula de bază pe care o are în minte pentru startul sezonului, ce va începe în două săptămîni. Îi este imposibil însă, întrucît nu se ştie dacă mai pleacă vreun jucător, dacă mai vine vreunul. Şi pe tehnician îl enervează tergiversările negocierilor în "cazul Alexe", de exemplu.

Ce jucători mai vrea
"Marius e profesionist, s-a văzut şi-n ultimul amical, cînd a jucat de parcă erau cupe europene, a demonstrat că poate rămîne în Anglia, sper că l-a impresionat şi pe antrenorul lui Liverpool. Sînt însă confuz. Cam multe incertitudini. Nu ştiu dacă pleacă vreunul, nu ştiu dacă vom mai face transferuri. Facem o muncă de Sisif. Avem combativitate, agresivitate, dar nu am idee ce va fi la Dinamo. Şi dacă nu mai pleacă nimeni, tot mai am trei jucători la care mă gîndesc să-i aducem, e posibil să se realizeze tranzacţiile în viitorul apropiat", a precizat Mulţescu.

Ce mai caută Dinamo? "Un stoper, neapărat, un mijlocaş central şi un playmaker. Curtean mă mulţumeşte pe această poziţie, dar caut alternative, vreau să am dubluri pe orice post", a mai zis antrenorul de 61 de ani.

În 2015 se bat la titlu
Negoiţă pleacă azi din Anglia, afirmînd că "am venit să simt echipa. Vreau comunicare bună şi ţin cont de părerile tuturor". Acţionarul nu are grijile lui Mulţescu: "Sîntem în analize, în discuţii, încercăm la maximum să-i facem pe plac antrenorului. La Dinamo se vede un plus de calitate. Asanovici e foarte sigur în apărare, Fai foarte determinat şi Thomas bun, dar mi-au plăcut şi tinerii de perspectivă Rotariu şi Radu. Vom fi o forţă, suporterii vor fi mulţumiţi. Dacă nu din sezonul următor, în care sîntem în reconstrucţie, în celălalt sigur ne vom bate la titlu".

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Asanovici, mustrat
Antonio Asanovici a fost lăudat de Negoiţă, a avut o prestaţie sigură la 2-2 cu Oldham, mai puţin la golul al doilea realizat de englezi, lucru ce i-a displăcut lui Mulţescu: "Plătim tribut greşelilor din apărare, la ambele reuşite ale adversarului. Asanovici a fost comod, trebuie să fie atent, nu să joace la alibi, la ofsaid. Să fie mai sigur de marcaj!".

"Rotariu să lucreze la forţă!"
Mulţescu le-a transmis jucătorilor să joace mingea în forţă, să înveţe din contactele tari cu adversarii britanici: "Văd o duritate pozitivă, de Europa. Jucători realizează că altul e nivelul fotbalului pe continent. De aceea Rotariu trebuie să mai lucreze la forţă, cu el am avut o pierdere de tempo. Voi continua să dau încredere tinerilor, să-i cîştigăm, ei sînt viitorul. Dar trebuie să dea randament". Roti junior a fost folosit a doua oară ca titular în amicalele din Regat.

Luchin, la minge
După o pauză de 10 zile, Srgian Luchin a putut să se implice în antrenamentul cu mingea. Fundaşul a evoluat fără probleme la un meci-şcoală de ieri, nu s-a menajat deloc. Internaţionalul va reveni şi la partide, probabil va juca şi diseară spre final. Luchin a avut probleme musculare, iar "cîinii" s-au temut să nu aibă o microleziune fibrilară.

Popa II, înapoi la U Cluj
Dinamo a renunţat la fundaşul Adrian Popa II, care nu va juca nici în acest sezon în alb-roşu. Apărătorul va părăsi astăzi Regatul spre a se alătura celor de la U Cluj, echipă la care a evoluat şi în sezonul anterior. Popa II n-a bifat nici un minut în vreun meci oficial pentru "cîini" şi va fi împrumutat încă un an.

Cristea nu se lasă
Andrei Cristea n-a fost folosit deloc în amicalul cu Oldham, însă s-a abţinut de la a mai face vreun comentariu. Atacantul de 29 de ani a vrut să impresioneze la antrenamentul de ieri, mai ales că era urmărit de pe margine şi de Ionuţ Negoiţă. La un joc-şcoală a marcat de trei ori şi s-a bătut pentru fiecare balon, iar acţionarul l-a salutat la final.

Inbox
- La meciul cu Oldham Athletic, scor 2-2, au fost mai mulţi scouteri ai unor cluburi din Albion, precum Liverpool, Manchester City, Hull City, Stoke City şi WBA. "N-am întrebat pe cine au plăcut de la noi, dar ştiu unde să ne găsească dacă sînt interesaţi", a spus Negoiţă.
- Roş-albii au fost lăudaţi de cei din staff-ul tehnic pentru remiza cu Oldham. "Sînteţi mai buni decît cei de la Liverpool", li s-a transmis jucătorilor. "Cormoranii" au fost eliminaţi de către echipa de liga a treia din Anglia în "16-imile" ultimei ediţii a Cupei Angliei!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
arinu
arinu  •  07 Iulie 2013, 14:23
Postat de soarerodion pe 07 Iulie 2013, 11:56

munca de sisif :) Pai ,daca asta nea multuescu stie cine a fost Sisif e bine . Se spune ca a fost pedepsit de zei , sa faca o munca in zadar :) , cam asta face nea multuescu o munca in zadar .... =))

traiasca google!

andrey.fcd
andrey.fcd  •  07 Iulie 2013, 13:36

Sunt de aceeasi parere cu Multescu. Doi mijlocasi centrali, un fundas central eu as spune chiar doi si cam atat daca nu pleaca nimeni. Asa a spus si el ca isi doreste daca nu pleaca nici un jucator. Daca pleaca atunci ne trebuiesc mai multi...

soarerodion
soarerodion  •  07 Iulie 2013, 11:56

munca de sisif :) Pai ,daca asta nea multuescu stie cine a fost Sisif e bine . Se spune ca a fost pedepsit de zei , sa faca o munca in zadar :) , cam asta face nea multuescu o munca in zadar .... =))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează