FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ - CSU CRAIOVA 0-2

Mulțescu visează la titlu cu CSU Craiova: "Hagi să o bată la scor pe Steaua!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 20:03

După victoria de la Târgu Mureș (0-2), CSU Craiova a egalat-o pe Steaua în clasament, iar oltenii au început deja să viseze la primul lor titlu de campioană.

"Ne-am făcut foarte bine jocul în această seară, nu le-am dat nicio șansă celor de la ASA Târgu Mureș. A contat și eliminarea lui Mureșan. Oricum ei s-au apărat din primul minut. Îmi place cum arată clasamentul, dar se poate și mai bine. Visez la titlu, toată lumea din Craiova visează la titlu", a declarat Nicușor Bancu la TV Dolce Sport.

Gheorghe Mulțescu și-a completat elevul și se așteaptă ca Hagi s-o învingă categoric pe Steaua: "Am pregătit meciul la victorie. Ne-am așezat din primul minut în jumătatea adversă. Am avut controlul jocului și posesia balonului. Am avut de două ori emoții la fazele fixe. Sper ca Gică Hagi să obțină prima victorie cu Steaua, iar dacă ar fi și una consistentă ar fi și mai bine".

"Sunt foarte fericit că am luat cele trei puncte și pentru că a câștigat echipa. Eliminarea lui Mureșan ne-a ajutat foarte mult. În repriza a doua ne-am instalat în terenul lor. Dacă eu obțin penalty, nu-l voi bate niciodată, de  aceea a executat Zlatinski. Nu mă interesează ce face Steaua cu Viitorul, mă interesează doar ce e aici" Andrei Ivan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
679664982192029
Ungureanu Liviu Damian  •  06 Noiembrie 2016, 11:55

Pentru cele scrise mai jos si pentru multe nedreptati comise in trecut impotriva multor echipe din provincie, pe care nu le-ati recunoscut, noi Oltenia suntem si vom ramane ANTI BUCURESTI !

679664982192029
Ungureanu Liviu Damian  •  06 Noiembrie 2016, 09:05

Redactorul acestui articol, asa cum sunt multi ca el, inainte de a scrie ceva trebuie mai intai sa citeasca, sa gandeasca mai mult si sa abereze mai putin. Craiova nu este la primul titlu de campioana, mai are 4 in palmares. Dar mai bine scrieti ceva de Steaua si de Dimamo caci pentru aceste echipe scrieti pagini intregi iar despre echipele din provincie arareori mai gasesti cate un micut articol intr-un colt de ziar. Eu ma intreb de ce nu schimbati numele ziarului in Gazeta Stelisto-Dinamovista.

1679336805663461
Doru ForzaStiinta  •  06 Noiembrie 2016, 07:48

Csu is just a clone...forza MITITELU ,forza DNA...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close