FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Munti e ţinta Vasluiului! » Varga şi Curelea rezolvaţi, urmează Dorinel

Dorinel Munteanu ar putea ajunge pe banca Vasluiului. +1   FOTO
Dorinel Munteanu ar putea ajunge pe banca Vasluiului.

Articol de - Publicat miercuri, 15 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 14 august 2012 22:12

Porumboiu i-a împrumutat pînă în iarnă pe cei doi "studenţi", învingînd concurenţa Rapidului şi a Stelei. Finanţatorul vasluian vrea să-l aducă şi pe "Neamţ" din nou la Vaslui.

Vasluienii au mai bifat ieri două achiziţii şi şi-au asigurat serviciile mijlocaşului Dacian Varga (27 de ani) şi atacantului Costin Curelea (28 de ani) cel puţin pînă la sfîrşitul turului, iar moldovenii vor avea şi prima opţiune de cumpărare.

La negocierile dintre Şiman şi Porumboiu a asistat şi Copos, care era sigur că cei doi vor ajunge în Giuleşti. Chiar s-a plîns finanţatorului din Regie: "Hai, finule, de ce l-ai adus pe Porumboiu? Vrei să-mi forţezi mîna?".

Cei doi "studenţi" nu reprezintă ultima lovitură a lui Adrian Porumboiu, fostul arbitru FIFA dorind să-l readucă pe Dorinel Munteanu la Vaslui chiar în locul lui Marius Şumudică, venit de doar o lună şi jumătate în Moldova!

Nemulţumirile lui Porumboiu au început chiar din prima etapă a sezonului, cînd galben-verzii au evoluat în Giuleşti, cu Rapid: "Nu este normal să trimită bezele suporterilor şi să pună pumnul la inimă. Noi mergeam să cîştigăm, nu să ne pupăm cu rapidiştii".

Patronul galben-verzilor a fost supărat şi în ultima săptămînă, după ce Şumudică l-a lăsat pe N'Doye să execute penalty-ul cu Fenerbahce, dar şi că nu l-a schimbat pe Sînmărtean la pauza meciului din Liga 1 cu Pandurii.

Surse autorizate susţin că Dorinel deja a fost contactat de Porumboiu, dar discuţiile au stagnat deocamdată din cauza unor clauze din contractul lui Şumudică.

"Nu-s marcator, alţii să facă asta!"
Criticat dur de Porumboiu în ultimele zile, Lucian Sînmărtean a răbufnit ieri: "Domnul Porumboiu vrea să fiu mai productiv? Nu-s ca porumbul şi grîul vara. Nu sînt făcut să marchez, eu aduc mingea în faţa porţii, restul depinde de atacanţi". Mijlocaşul a comentat şi o posibilă trecere în Ghencea: "Nu ştiu nimic, dar, oricum, nu cred că aş fi decisiv pentru cîştigarea titlului, cum spun unii".

"Dorinel era supărat probabil că n-a mai primit veşti de la Vaslui. E normal să fie căutat, e un antrenor foarte bun" (Narcis Răducan, manager Oţelul)

"Prostii, nu aştept nici o veste de la Vaslui! Cînd o fi să plec de la Galaţi, o să plec fără scandal" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

Cum ar putea arăta Vasluiul
Coman - Milanov, Varela, Charalambous, Sălăgeanu - Antal, N'Doye, Sînmărtean, Varga - Curelea, M. Niculae

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
faurul_pamantului
faurul_pamantului  •  09 Februarie 2013, 21:05

lol

dorustefan
dorustefan  •  17 August 2012, 10:14

Daca Vasluiul vrea antrenor si performanta DAN PETRESCU e cea mai buna solutie numai ca rezultatele se obtin in timp, cu bani si cu rabdare ceea ce la noi lipseste.

bratia2003
bratia2003  •  15 August 2012, 19:38

Geaba ai bani daca nu ai creier. Asa o prostie nu ar face-o niciun patron de la nicio echipa. Ai bagat o multime de bani sa-ti faci un lot si nu esti in stare sa aduci un antrenor serios. Augusto Ignacio chiar stia meserie. Mai sunt si altii, o multime , chiar. Uite Dan Petrescu, zice ca este liber si ar reveni in Romania. Poate nu este adevarat, dar sa-l readuci pe Dorinel..........!!!!!??????

Vezi toate comentariile (14)
Comentează