FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC COPENHAGA 2-0

Mureşan: "Braşovul vine cu încredere la Cluj, crede că va lua puncte de aici!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2009 00:00

Preşedintele echipei CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că partida cu FC Braşov va fi una foarte dificilă, dar este convins că jucătorii ardeleni nu vor intra relaxaţi pe teren, chiar dacă vin după o victorie în Liga Europa.

"Este un meci foarte important si greu. Jucăm împotriva echipei de pe primul loc, unde a ajuns meritat datorită jocului foarte bun şi al punctelor acumulate. Ei vor veni cu încredere la Cluj să ia puncte, iar noi vrem să le păstrăm aici. Avem încredere după victoria şi jocul bun din meciul cu danezii şi dorim să reducem distanţa faţă de locul 1.

Jucătorii vor fi la fel de motivaţi, chiar dacă au învins în cupele europene. Voi avea sâmbătă personal o discuţie cu ei", a declarat Iuliu Mureşan.

Clujenii au învins joi seară, pe teren propriu, formaţia daneză FC Copenhaga, scor 2-0, în primul meci din faza grupelor Ligii Europa. Partida dintre CFR Cluj şi FC Braşov, din etapa a 7-a a Ligii I, se va disputa duminică de la ora 18:00 şi va fi arbitrată de o brigadă de arbitri condusă de Augustus Constantin.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  20 Septembrie 2009, 12:44

ce conteza daca esti ardelean moldoveam sau romi tot oameni sintem FORTZA!! CFRCluj 1-2 FC Brasov

 •  19 Septembrie 2009, 17:45

ce conteza daca esti ardelean moldoveam sau romi tot oameni sintem FORTZA!! CFRCluj 2-0 FC Brasov

 •  18 Septembrie 2009, 23:29

Ce va tot certati atata cu Ardealul? Si Clujul si Brasovul sunt in Ardeal, atata ca doar in Cj se vorbeste ardeleneste, asta asa e! Ce naiba conteaza asta? Forza CFR!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close