FOTBAL  »  Superliga  »  CRĂCIUNESCU ESTE NOUL ŞEF AL ARBITRILOR

Mureşan: ”Crăciunescu va fi obiectiv sută la sută cînd fiul său nu va mai arbitra!”

Teodor Crăciunescu
Teodor Crăciunescu

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2011 12:22

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a comentat ieri numirea lui Ion Crăciunescu în fruntea arbitrajului românesc.


"Părerea mea că era nevoie de cineva neutru în funcţia unei comisii care şi-a pierdut mult din credibilitate. Ori cînd ai un fiu care e arbitru, nu poţi fi la fel de obiectiv, oricît ai încerca. E singurul lucru care i l-aş reproşa actualului preşedinte. S-a făcut o mare greşeală mereu cînd s-a numit în fruntea CCA persoane care aveau fii în corpul de arbitraj. Îmi doresc doar să fie echidistant şi echilibrat, pentru că oricum s-a văzut cum încercau unii să-şi aranjeze arbitraje prin telefon", a comentat Mureşan.

Patronul clujenilor, Arpad Paszkany, nu a fost de acord cu posibilitatea ca şi Ion Crăciunescu să preia frîiele CCA. "Să fiu sincer, nu mi-ar conveni deloc să vină Ion Crăciunescu şef la CCA. E un om ranchiunos. Se vede şi la televizor, cînd comentează meciurile noastre de o manieră absolut penibilă. Şi nu o spun numai eu. E un personaj care nu-şi poate controla trăirile nejustificate împotriva unora sau altora, cum sîntem noi. Un conducător trebuie să fie echilibrat", a declarat Paszkany la Fanatik Show, acum două zile.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
stratan003
stratan003  •  28 Septembrie 2011, 01:12

Marius Avram n-are copilasu in fotball ,nooo :)) , acuma il vedem doar pe Ion Craciunescu . Eu cred ca se teme de ceva dl Muresean. Parca prea s-a apropiat CFR Cluj iar de podium si nu inteleg cum ..nu inteleg nici 4-0 ala de la Galati ... e "multe " cu semnu intrebarii .

stratan003
stratan003  •  28 Septembrie 2011, 01:06

Marius Avram n-are copilasu in fotball ,nooo :)) , acuma il vedem doar pe Ion Craciunescu . Eu cred ca se teme de ceva dl Muresean. Parca prea s-a apropiat CFR Cluj iar de podium si nu inteleg cum ..nu inteleg nici 4-0 ala de la Galati ... e "multe " cu semnu intrebarii .

bluevibess
bluevibess  •  27 Septembrie 2011, 18:04
Postat de steaua1986forever pe 27 Septembrie 2011, 14:03

Ciudat......la celebrul deja Avram....nu a spus niciodata asa ceva desi are 2 copii in arbitraj.... Oare de ce? O sa aflam lucruri interesante in perioada urmatoare....dar si mai multe vom afla dupa plecarea idolului clujenilor, marinelul chior.

Oare de ce? :) Pai normal,ca nu-i convine la idiot,doar asta nu o sa ii ajute cu nimic in ceea ce priveste arbitrajul!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează