FOTBAL  »  Superliga  »  FINAL ÎNCINS DE CAMPIONAT

Mureşan: "Dupa «ţigareta» a venit «bricheta». Era normal! "

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 aprilie 2008 00:00

Iuliu Mureşan a declarat că Steaua se va mai împiedica până la finalul campionatului inclusiv cu Gloria Buzău:

"În ultima etapă cu Buzăul se va împiedica Steaua. Teoretic, programul Stelei este mai greu iar în ultima etapă se va decide titlul. Diferenţa dintre noi şi Steaua este acum doar de o brichetă. Era firesc ca să apară un astfel de caz, "bricheta", dupa ce ţigareta a produs atata scandal."

"În acest an am făcut meciuri bune cu echipele bine cotate, cu Rapid, cu Dinamo, iar cu Steaua am pierdut aşa cum s-a văzut. Să nu uităm că diferenţa din clasament a fost dată de Comisie", a adăugat oficialul clujean.

Iuliu Mureşan a făcut referiri şi la partida Dinamo - Unirea Urziceni şi l-a lăudat pe tânărul Torje, care a înscris pentru echipa bucureşteană. "Torje este foarte bun. Jucători ca Torje schimbă total o echipă. E greu sa te impui la Dinamo, dar sunt sigur ca el o va face. Investiţiile în jucătorii tineri sunt foarte bune şi noi la Cluj avem aceeaşi strategie", a spus Mureşan la "Realitatea Sportivă", pe Realitatea TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (58)
 •  21 Aprilie 2008, 01:58

Muresan ar trebui sa taca si sa isi vada de echipa lui au avut ocazia sa demonstreze ce pot in cupa uefa si s-a vazut de ce sunt in stare .

 •  21 Aprilie 2008, 01:24

mai taci dreaq din gura , ce puncte v a luat tudor alea 11, pai cate meciuri consecutive v a arbitrat, ai uitat cd ai pierdut cu famangiusta 3 0 ,hai mai da o in ''uefa'' mea de treaba, esti jalnic,de ce nu zici pe nume , "C" aca-te "F" ara "R" usine nu mai joaca k n tur .....ne lasi....NE VEDEM PE GHENCEA IN SEPTEMBRIE...HAI PA

 •  21 Aprilie 2008, 00:49

Sinonime pentru stelisti becalieni : tigani-satrari imbecilo-idioti fecalele societatii ( traduc pt stelisti :cacat, jeguri )

Vezi toate comentariile (58)
Comentează