FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mureșan e sincer: antrenorul pe care l-ar aduce imediat în locul lui Conceicao

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 septembrie 2018 21:01

Iuliu Mureșan dă asigurări că Sergio Conceicao nu va fi schimbat indiferent de rezultatul cu FCSB din meciul de mâine, ora 21:00, care va fi în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO. 

Totuși, oficialul campioanei recunoaște că dacă ar avea posibilitatea, l-ar readuce pe Dan Petrescu la echipă. 

"Dacă va mai fi să rămânem fără antrenor și Dan Petrescu ar fi liber, aș încerca să-l mai aduc o dată. Dar nu cred că rezultatul cu FCSB îl va afecta pe antrenorul nostru.

Ne dorim să câștigăm și multe se vor rezolva dacă rezultatul ne va fi favorabil. Adversarul este la nivelul nostru, de valoare apropiată, dar jucătorii vor să câștige. Nu suntem cu nimic mai prejos, asta e clar. Ne vom lupta din nou la titlu.

La noi s-a întâmplat un lucru interesant. Am avut o bancă de rezerve pentru jucători, una și pentru antrenori. Lucrurile s-au liniștit, sper să nu se strice iar. Rezultatul de mâine nu contează, dar ne dorim să fim pe locul 1 sau să stăm foarte aproape de acest loc.

Eu sunt mulțumit de Conceicao. Face antrenamente foarte bune, iar jucătorii sunt mulțumiți. Se pregătesc mult cu mingea și îmi place", a recunoscut Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1562728990660817
Gorki Jivago  •  16 Septembrie 2018, 07:45

MURESAN A DEVENIT UN MARUNT ESCROC CARE II MAI PACALESTE DOAR PE SEFII SI PATRONII LUI!!!!NIMENI NU-L MAI CREDE!!!!NU-I MAI DATI ""SEMNATURA""SI...O SA VEDETI CUM VINDE CA LA ""TALCIOC""!!!

cinva
cinva  •  15 Septembrie 2018, 23:02
Postat de Badita Eusebiu pe 15 Septembrie 2018, 22:00

Sergio Conceicao e antrenor la Porto, la CFR e Antonio. Detalii...

Ei si? In articol scrie ca Rezultatul cu fcsb nu va afecta postul lui Sergio Conceicao. M-ar mira, daca ar fi altfel. :))

mioriticul
mioriticul  •  15 Septembrie 2018, 22:39
Postat de Badita Eusebiu pe 15 Septembrie 2018, 22:00

Sergio Conceicao e antrenor la Porto, la CFR e Antonio. Detalii...

Nu conteaza ptr. ambalajele de pesti

Vezi toate comentariile (4)
Comentează